Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány éves kortól illik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól illik a férfinak párral rendelkezni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha meg kell jelenni valamilyen bizonyos helyen/rendezvényen, oda illik nőt is vinni. Jobb esetben barátnőt. Meg attól válik férfivá az ember, ha van valakije. Szóval mi az az életkor?
2012. ápr. 2. 16:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%
hát egyetemi gólyabálba már illene. (vagyis illett volna b*sszameg...)
2012. ápr. 2. 16:37
 2/16 anonim ***** válasza:

"Úgy értem, hogy ha meg kell jelenni valamilyen bizonyos helyen/rendezvényen, oda illik nőt is vinni."

Ez egyáltalán nem így van.

"Meg attól válik férfivá az ember, ha van valakije."

Szintén nem igaz.

Az ideális életkor pedig nincsen kőbe vésve. Akkor kell párkapcsolatot kezdeni, ha valóban szerelmes vagy és hozzád illő nőt találsz, nem pedig "muszájból" és megfelelési kényszerből.

2012. ápr. 2. 16:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam, hogy a felvágás férfias dolog.
2012. ápr. 2. 16:39
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
Sztem olyan 20 körültől várják el. De ha vkinek még utána sincs párja, az csúnya, nem tehet róla.
2012. ápr. 2. 16:40
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem felvágásból, csak ez jött le nekem a jelenlegi társadalmi visszajelzésekből.

Egyébként már elmúltam 20, úgyhogy ezért is kérdem.

2012. ápr. 2. 16:41
 6/16 anonim ***** válasza:
99 ha találsz valakit akivel szeretnél légy vele. ne azért legyen barátnőd,hogy mutogasd a barátaidnak nézzétek nekem van barinőm.
2012. ápr. 2. 16:49
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki balf@sz és puha p.öcsű,akkor soha nem lesz nője.Nekem 14 éves korom óta van csajom,szinte folyamatosan.Mindig nagy volt a potenciám és a libidóm és jobb is nővel mint Marok Marcsival.Szedd össze magad,sportolj valamit(nagyobb lesz az önbizalmad)és irány csajozni.20 évesen már ciki nő nélkül élni és nem is érdemes.Na a többi puha p.öcsü,mami kedvence most lehet lepontozni.
2012. ápr. 2. 16:57
 8/16 A kérdező kommentje:

Te bizonyára marha nagy alfahím lehetsz, ha 14 éves korod óta van "nőd". Csakhogy nem mindenki vágyik rá és ettől még nem lesz puhpo:cs.

Sportolok és nem ezen múlik az ember önbizalma.

2012. ápr. 2. 17:00
 9/16 anonim ***** válasza:
nem fontos pár alkalmi is lehet. de 17-18tól már nemárt
2012. ápr. 2. 17:01
 10/16 anonim ***** válasza:
26%

"Meg attól válik férfivá az ember, ha van valakije" csak ezzel a mondatoddal értek egyet, de abban az értelemben, hogy az első komoly kapcsolat után a férfiak is és nők is megváltoznak.

Szerintem férfiaknál 25felett "illik" :D de ha úgy érzed, hogy párral kell rendelkezned, akkor az eléggé megnehezíti, hogy találkozz valakivel.

2012. ápr. 2. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!