Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! 25-30 évesen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! 25-30 évesen egy férfinak milyen vagyonnal illik rendelkezni, mit vártok el?

Figyelt kérdés

Saját lakás? Saját lakás+kocsi? Elég ha egy szép lakást bérel de van 20 millió a bankszámláján? Vagy már az is jó ha stabilan eltartja magát?

Most hagyjuk ezt a pénz nem számít szöveget, nyilván ilyet épeszű ember nem gondol komolyan.

2022. jún. 14. 20:28
1 2 3 4
 21/35 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Hát figyu, tudom, hogy nem sokakat érdekelsz a magánéletedben és nem gyakran kérdeznek tőled ilyeneket a szeretteid, már ha vannak, úgyhogy én megkérdezem tőled: otthon minden rendben van?
2022. jún. 14. 23:20
 22/35 anonim ***** válasza:
88%

Jó, ez most tudjuk, hogy csak trollkodás. Egy kretén kiadja magát nőgyűlölő incelnek, hogy feszültséget generáljon. Hagyjátok figyelmen kívül.

Az incelek NEM ilyenek. Nem rabszolgának akarják a nőt stb stb stb

2022. jún. 14. 23:27
 23/35 Sunshinedoll ***** válasza:
40%
Valakinek az anyja nem kente elég vastagon a vajaskenyeret vacsorára úgy érzem :D
2022. jún. 14. 23:28
 24/35 anonim ***** válasza:
32%
17: Ember miről beszélsz? Azért vagy felháborodva mert elvárják az alap dolgokat,hagyd ne mondjam némelyik férfi miket vár el,hátha csak ennyit össze tenném a két kezem. Most azzal mit érek aki nem tud segíteni semilyen módon,nincs pénze nem tud támogatni,nincs kocsija nem tud hozzám jönni,nem tudunk helyekre eljutni egyszerűbben. Akkor mindegy ha egyedül maradok,vonattal egyedül is tudok lenni. Fel kéne ébredni,nem másokat hibáztatni. Miért mit gondoltál minden a szádba repül? Hat kisapám nagyon elvagy tévedve.
2022. jún. 14. 23:37
 25/35 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a rezsi egy huszas a hónapban, televízióm nincs, áram és net egy huszas a hónapban, kajára és piára viszont nem sajnálom a pénzt mert imádok enni inni az nekem 80 egy hónapban. Ez 120 egy hónapban.
2022. jún. 14. 23:51
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Alternatív valóság...
2022. jún. 14. 23:56
 27/35 anonim ***** válasza:
43%
Van igen,ha már van akkor a páromnak is legyen
2022. jún. 15. 00:29
 28/35 anonim ***** válasza:
43%
Selejt hulladék vagy te mert itt trollkodl
2022. jún. 15. 00:30
 29/35 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem aki nagyobb vagyont vár (saját lakás és társai), az ne a párjától várja, hanem teremtse meg magának. Normális embernek ha van is ilyesmije, soha nem fog látni belőle egy négyzetméternyi tulajdonrészt és egy forintot sem.

Hogy mennyi a havi bevétel, az lehet érdekes az együttélés során, például fontos, hogy ha a másik fél nagyobb lábon él, akkor a párja tudja tartani vele a tempót, meg ha akar családot, neki is legyen olyan stabilitása, ne csak a párjának.

Nő vagyok így szerencsére ez nem az én problémám, de biztos, hogy inkább egyedül maradnék, ha bárki azt várná tőlem, hogy vakarjam ki a kis csupasz seggét a porból, ahova magától sikerült jutnia.

2022. jún. 15. 01:44
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ezt úgy hogy nem tudom hány férfi utasított el azzal ha már nem volt jogosítványom erről ennyit..
2022. jún. 15. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!