Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! 25-30 évesen egy férfinak milyen vagyonnal illik rendelkezni, mit vártok el?
Saját lakás? Saját lakás+kocsi? Elég ha egy szép lakást bérel de van 20 millió a bankszámláján? Vagy már az is jó ha stabilan eltartja magát?
Most hagyjuk ezt a pénz nem számít szöveget, nyilván ilyet épeszű ember nem gondol komolyan.
Jó, ez most tudjuk, hogy csak trollkodás. Egy kretén kiadja magát nőgyűlölő incelnek, hogy feszültséget generáljon. Hagyjátok figyelmen kívül.
Az incelek NEM ilyenek. Nem rabszolgának akarják a nőt stb stb stb
Szerintem aki nagyobb vagyont vár (saját lakás és társai), az ne a párjától várja, hanem teremtse meg magának. Normális embernek ha van is ilyesmije, soha nem fog látni belőle egy négyzetméternyi tulajdonrészt és egy forintot sem.
Hogy mennyi a havi bevétel, az lehet érdekes az együttélés során, például fontos, hogy ha a másik fél nagyobb lábon él, akkor a párja tudja tartani vele a tempót, meg ha akar családot, neki is legyen olyan stabilitása, ne csak a párjának.
Nő vagyok így szerencsére ez nem az én problémám, de biztos, hogy inkább egyedül maradnék, ha bárki azt várná tőlem, hogy vakarjam ki a kis csupasz seggét a porból, ahova magától sikerült jutnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!