Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A munka miatt lettem hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munka miatt lettem hirtelen érdekes?

Figyelt kérdés
Még februárban megismertem egy lányt tinderen, de csak egy randink volt, mert láttam rajta, hogy nem igazán érdeklődik irántam. Flört sem volt, csak egy kávézóban beszélgettünk kb. egy órát. Mikor szóba került a munka, csak annyit mondtam, hogy a helyi gyárban dolgozom, aztán a randi után még 2-3 alkalommal váltottunk üzit, majd nem kerestük egymást többé. Most véletlenül ide jött dolgozni, és csodálkozva mondta, hogy nem is tudta, hogy irodában dolgozom. Én ebből úgy gondolom, hogy először azt hitte, hogy gyártósori melós vagyok, amit túl alantasnak tart, ezért nem érdeklődött irántam. Most hirtelen feltünően kedves lett, elkezdett irogatni és mintha még flörtölne is.

2022. okt. 22. 12:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. okt. 22. 12:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha konkrétan ezt mondta hogy nem is tudta hogy irodában dolgozol akkor az elég beszédes. Valószínűleg igen a pozíció a lényeg ebben a dologban. Mert kiemelte hogy irodában..

Mert mondhatta volna azt is hogy jé nem is tudtam hogy ennél a cégnél vagy (már ha nem mondtad neki a cég nevét csak hogy gyárban)

Nőként nekem amúgy ez elég visszataszító amikor valaki így ítél meg valakit.

2022. okt. 22. 13:00
 3/16 A kérdező kommentje:
Ami érdekes, hogy jelenleg épp ő dolgozik a gyártósoron, az ezelőtti munkahelyén pedig eladó volt. Egyik sem egy kifejezetten nívós karrier, amivel nekem nincs is problémám, de akkor neki hogy lehet alantas egy munkás férfi?
2022. okt. 22. 13:07
 4/16 anonim ***** válasza:
66%

Úgy "alantas", hogy a nők 80%-a egy férfiben az életükre keresik a megoldást. Bújtatva vagy nyíltan (ki mennyire "intelligensen rafinált") az mellékes, a biológiai végcél a lényeg : biztonságos életkörnyezet az utódnemzéshez és felneveléshez.

És ez így volt-van-lesz.

2022. okt. 22. 13:22
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Folyt .: Biztonságos életkörnyezet =

Zsé

Ház

Autó

Ne részegedj le naponta

Ne verd meg soha

Ne az anyád húslevese legyen mindíg az első

Kb ennyi általánosságban

2022. okt. 22. 13:24
 6/16 anonim ***** válasza:
30%
Kamu
2022. okt. 22. 13:28
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg eccerűnettómelós gyanús kérdés
2022. okt. 22. 13:37
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván. Ezt miért kell itt megkérdezni? Magadtól nem jössz rá?
2022. okt. 22. 15:30
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Attól hogy valaki nem irodán dolgozik lehet még eszes értelmes és életre való. Elárulom egy valamire való nő a férfiban nem azt nézi hogy mi a munkája hanem vannak e céljai képes e tenni érte. Hogy bánik vele..

Az én férjemnek csak szakmája van, gyárban dolgozik. Nekem két diplomám van és irodában dolgozom na puff soha nem gondoltam hogy ő jaj egy gyári melós de gáz. 2-es voltam.

2022. okt. 22. 18:04
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

Kár, hogy az ilyen hozzászólóból kevés van, mint a 9-es.

Sajnos a mai világban a diploma minimális elvárásnak számít.

Amelyik férfinak nincs diplomája, nagyon nehezen fog társat találni.

2022. okt. 23. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!