Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munka miatt lettem hirtelen érdekes?
Hát ha konkrétan ezt mondta hogy nem is tudta hogy irodában dolgozol akkor az elég beszédes. Valószínűleg igen a pozíció a lényeg ebben a dologban. Mert kiemelte hogy irodában..
Mert mondhatta volna azt is hogy jé nem is tudtam hogy ennél a cégnél vagy (már ha nem mondtad neki a cég nevét csak hogy gyárban)
Nőként nekem amúgy ez elég visszataszító amikor valaki így ítél meg valakit.
Úgy "alantas", hogy a nők 80%-a egy férfiben az életükre keresik a megoldást. Bújtatva vagy nyíltan (ki mennyire "intelligensen rafinált") az mellékes, a biológiai végcél a lényeg : biztonságos életkörnyezet az utódnemzéshez és felneveléshez.
És ez így volt-van-lesz.
Folyt .: Biztonságos életkörnyezet =
Zsé
Ház
Autó
Ne részegedj le naponta
Ne verd meg soha
Ne az anyád húslevese legyen mindíg az első
Kb ennyi általánosságban
Attól hogy valaki nem irodán dolgozik lehet még eszes értelmes és életre való. Elárulom egy valamire való nő a férfiban nem azt nézi hogy mi a munkája hanem vannak e céljai képes e tenni érte. Hogy bánik vele..
Az én férjemnek csak szakmája van, gyárban dolgozik. Nekem két diplomám van és irodában dolgozom na puff soha nem gondoltam hogy ő jaj egy gyári melós de gáz. 2-es voltam.
Kár, hogy az ilyen hozzászólóból kevés van, mint a 9-es.
Sajnos a mai világban a diploma minimális elvárásnak számít.
Amelyik férfinak nincs diplomája, nagyon nehezen fog társat találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!