Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A munka miatt lettem hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munka miatt lettem hirtelen érdekes?

Figyelt kérdés
Még februárban megismertem egy lányt tinderen, de csak egy randink volt, mert láttam rajta, hogy nem igazán érdeklődik irántam. Flört sem volt, csak egy kávézóban beszélgettünk kb. egy órát. Mikor szóba került a munka, csak annyit mondtam, hogy a helyi gyárban dolgozom, aztán a randi után még 2-3 alkalommal váltottunk üzit, majd nem kerestük egymást többé. Most véletlenül ide jött dolgozni, és csodálkozva mondta, hogy nem is tudta, hogy irodában dolgozom. Én ebből úgy gondolom, hogy először azt hitte, hogy gyártósori melós vagyok, amit túl alantasnak tart, ezért nem érdeklődött irántam. Most hirtelen feltünően kedves lett, elkezdett irogatni és mintha még flörtölne is.

2022. okt. 22. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes előző, én pont úgy vettem észre, hogy a képzetlenek a legsikeresebbek a szaporodásban.
2022. okt. 24. 07:24
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

A szaporodásban lehet, de a társkeresésben nem.

A helyzet az, hogy mindegy, hogy negatív jelzőt kapok, akkor is elmondom, a mostani helyzetet.

Ha van egy nő, akinek diplomája van, és jó beosztású munkahelye, az 90%, hogy mindenképpen diplomás társat keres.

Persze vannak, és lehetnek is kivételek, de nagyon elenyésző, és nagy szerencse kell hozzá.

Ez így van, bárki bármit is mond.

Valamilyen szinten persze megis értem a dolgot, úgyhogy nincs ezzel alapvetően baj.

2022. okt. 24. 10:20
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
És szerinted társ nélkül hogy szaporodnak?
2022. okt. 24. 11:26
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem teljesen fölösleges cinikuskodni, komoly téma ez, és ezt tartsuk is meg.
2022. okt. 24. 11:32
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, valahogy én akkor kilógok a sorból elég rendesen. Jó pozícióban vagyok de mégsem ezt néztem párkeresésben hogy az illető mit dolgozik. Nekem többet ér az hogy miként bánik velem, hogy áll hozzám velem tervez e. Milyen céljai vannak. Mit gondol dolgokról van e véleménye stb. A férjem cnc-s és bár nem értek a munkájához de szeretem mikor mesél róla.

2,9-es válaszoló voltam.

2022. okt. 24. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Igazad vanv 15- ös.

Azt, hogy ki milyen ember, milyen szive van, mennyire tud szeretni,és hogy férfiként miként bánikvrgy nővel, az bem kifejezetten az iskolázottság kérdése.

Volt nekem olyan nő ismerősöm akit a 2 diplomás férje, állandóan vert.

2022. okt. 24. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!