Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munka miatt lettem hirtelen érdekes?
A szaporodásban lehet, de a társkeresésben nem.
A helyzet az, hogy mindegy, hogy negatív jelzőt kapok, akkor is elmondom, a mostani helyzetet.
Ha van egy nő, akinek diplomája van, és jó beosztású munkahelye, az 90%, hogy mindenképpen diplomás társat keres.
Persze vannak, és lehetnek is kivételek, de nagyon elenyésző, és nagy szerencse kell hozzá.
Ez így van, bárki bármit is mond.
Valamilyen szinten persze megis értem a dolgot, úgyhogy nincs ezzel alapvetően baj.
Nem tudom, valahogy én akkor kilógok a sorból elég rendesen. Jó pozícióban vagyok de mégsem ezt néztem párkeresésben hogy az illető mit dolgozik. Nekem többet ér az hogy miként bánik velem, hogy áll hozzám velem tervez e. Milyen céljai vannak. Mit gondol dolgokról van e véleménye stb. A férjem cnc-s és bár nem értek a munkájához de szeretem mikor mesél róla.
2,9-es válaszoló voltam.
Igazad vanv 15- ös.
Azt, hogy ki milyen ember, milyen szive van, mennyire tud szeretni,és hogy férfiként miként bánikvrgy nővel, az bem kifejezetten az iskolázottság kérdése.
Volt nekem olyan nő ismerősöm akit a 2 diplomás férje, állandóan vert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!