Most az "utca embere" (értsd: propaganda) szerint 600 forintért is tankolni fognak az emberek, mert "muszáj menni". De érdekes módon, ha szétesik a tragacs és be kell nyúlni a zsebbe, akkor hirtelen már nem muszáj menni?
Nincs autóm és nem is volt, pedig ksh szerint a felső 10%-ba tartozom kereset szerint, tehát éppen tellene. Anyu-apu párnába dugdosott segitsége, hitel, családi újrahasznosított pénzek nélkül is, illetve külföldön a bontóban turkálás nélkül is, valamint bűnözés (=seftelés) nélkül is.
Mondjuk azt fel nem foghatom, hogy városi emberek általában csak egy-egy szűkös fizetés határai között nyomorognak, de "autó kell, mert menni muszáj"
MUSZÁJ.
engem nem érdekel a mögöttes érzelmi vonal, ami miatt az emberek úgy érzi, hogy "muszáj". Értem én, meg kell felelni, nehogymár azt mondják, hogy én vagyok a gyalogbéka.
De érdekes módon, ha ki kell fizetni pár száz ezret, akkor hirtelen megmagyarázható, hogy nem ül kocsiba a polgár.
akkor meg minek neki kocsi? Ott nem probléma, hogy tovább nyújtózkodik mint ameddig ér a kabát?
Mármint, szakképesítés tekintetében megmagyarázza, hogy ő úgysem olyan jó képességű, de ugyanakkro meg előadja magát, hogy neki élet iskolája msc-je van, tehát eleve jobb, mint bárki más.
Csak azért hoztam fel a képesítést, mert ahhoz ész kell alapesetben, nem pedig kétes helyekről származó zseton, amivel megvette a kocsit.
De sajnos a legtöbb ember a külsőségektől várja a magasabb szintü életet.
a kérdésem:
miért nem hajlandóak öszintén bevallani maguknak az érintettek, hogy nekik az autókázás túl van az anyagi lehetőségeiken
és igazából meg sem kellene nyikkanniuk a benzinárral kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!