A maffiózó kocsikat éppúgy ellenőrzik, mint a tróger bontószökevényeket!
A bűnözők amúgy kb egy tökéletes fehér Suzuki Swift-el járnak, amiből a legtöbb van!
2014. aug. 28. 19:08
2/27 anonim válasza:
Minket is megálitotak már mikor bmw vel mentünk na erre mit lépsz ?
2014. aug. 28. 19:15
3/27 Koplárovics Béci válasza:
Egy full luxuasutóban előbb lesznek meg a kötelező tartozékok, mint a szakadt tragacsokban, amiknek a műszaki állapota is minimum kétséges.
2014. aug. 28. 19:17
4/27 Vadkan01 válasza:
Mert azokat utol tudják érni, ha elmenekülnének.
2014. aug. 28. 19:21
5/27 anonim válasza:
Utolsó, ez csúnya volt :D
2014. aug. 28. 19:31
6/27 anonim válasza:
Mert bírságolni akarnak.
2014. aug. 28. 19:45
7/27 Koplárovics Béci válasza:
"Mert bírságolni akarnak."
Bírságolni azt lehet, aki szabálytalan. Meg persze azt, akinek minimum írva van az arcára a "miajóqrvanyádatakarsztevéglényhogydögő'né'meg". Aki meg hangot is ad ez utóbbinak, annál pláne végbélmotozás is lesz. De értelmes ember ezen nem csodálkozik. A többit meg megbüntetik és csodálkozik rajta.
2014. aug. 28. 20:08
8/27 anonim válasza:
35 éve vezetek. (Nem hivatásszerűen.) Sokféle kocsim volt, néha cégest is hajtottam, de nem tapasztaltam különbséget. Ha éppen úgy jött ki a lépés, habozás nélkül félreintettek.
2014. aug. 28. 20:25
9/27 anonim válasza:
A cigányok nem luxusautóban fogják vinni a lopott vasat, vagy cserepet vagy akármit, hanem egy lepusztult régi Ladával.
2014. aug. 29. 00:09
10/27 A kérdező kommentje:
Jah. Arra is gondoltam, hogy félnek tőlük vagy ilyesmi. Hogy biztos valami maffiózó ül benne. Bár az is igaz, hogy akit köröznek az kerüli a feltűnést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!