Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A közutakon a rendőrök miért...

A közutakon a rendőrök miért csak az átlagos, lepusztult régi tragacs autókat állítják meg igazoltatni?

Figyelt kérdés

Majd pont azokban fog bűnöző utazni, szerintem is. Arra hajtanak, hogy le van járva a műszaki, vagy valamit találnak amiért lehet büntetni?

Nekem is régi szarom van és eddig több mint 30-szor állítottak meg 4 év alatt.

Full luxusautót még egyszer se láttam, hogy megállítotak volna igazoltatni.

2014. aug. 28. 18:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%

A maffiózó kocsikat éppúgy ellenőrzik, mint a tróger bontószökevényeket!

A bűnözők amúgy kb egy tökéletes fehér Suzuki Swift-el járnak, amiből a legtöbb van!

2014. aug. 28. 19:08
 2/27 anonim ***** válasza:
37%
Minket is megálitotak már mikor bmw vel mentünk na erre mit lépsz ?
2014. aug. 28. 19:15
 3/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
41%
Egy full luxuasutóban előbb lesznek meg a kötelező tartozékok, mint a szakadt tragacsokban, amiknek a műszaki állapota is minimum kétséges.
2014. aug. 28. 19:17
 4/27 Vadkan01 ***** válasza:
88%
Mert azokat utol tudják érni, ha elmenekülnének.
2014. aug. 28. 19:21
 5/27 anonim válasza:
84%
Utolsó, ez csúnya volt :D
2014. aug. 28. 19:31
 6/27 anonim ***** válasza:
78%
Mert bírságolni akarnak.
2014. aug. 28. 19:45
 7/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
21%

"Mert bírságolni akarnak."

Bírságolni azt lehet, aki szabálytalan. Meg persze azt, akinek minimum írva van az arcára a "miajóqrvanyádatakarsztevéglényhogydögő'né'meg". Aki meg hangot is ad ez utóbbinak, annál pláne végbélmotozás is lesz. De értelmes ember ezen nem csodálkozik. A többit meg megbüntetik és csodálkozik rajta.

2014. aug. 28. 20:08
 8/27 anonim ***** válasza:
76%
35 éve vezetek. (Nem hivatásszerűen.) Sokféle kocsim volt, néha cégest is hajtottam, de nem tapasztaltam különbséget. Ha éppen úgy jött ki a lépés, habozás nélkül félreintettek.
2014. aug. 28. 20:25
 9/27 anonim ***** válasza:
43%
A cigányok nem luxusautóban fogják vinni a lopott vasat, vagy cserepet vagy akármit, hanem egy lepusztult régi Ladával.
2014. aug. 29. 00:09
 10/27 A kérdező kommentje:
Jah. Arra is gondoltam, hogy félnek tőlük vagy ilyesmi. Hogy biztos valami maffiózó ül benne. Bár az is igaz, hogy akit köröznek az kerüli a feltűnést.
2014. aug. 29. 02:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!