A közutakon a rendőrök miért csak az átlagos, lepusztult régi tragacs autókat állítják meg igazoltatni?
Majd pont azokban fog bűnöző utazni, szerintem is. Arra hajtanak, hogy le van járva a műszaki, vagy valamit találnak amiért lehet büntetni?
Nekem is régi szarom van és eddig több mint 30-szor állítottak meg 4 év alatt.
Full luxusautót még egyszer se láttam, hogy megállítotak volna igazoltatni.
Az üzenet küldője: Botondbobo
Az üzenet címzettje: acciojuli
Az elküldés időpontja: tegnap 20:32
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A közutakon a rendőrök miért csak az átlagos, lepusztult régi tragacs autókat állítják meg igazoltatni?
"Nem Problem, nem vagyok rendőr. Mindössze egy törvény- (tisztelőnek nem mondanám magam) betartó polgár vagyok, aki nem a mumust látja a rendőrben,.."
Az üzenet témája: anyad
Az üzenet szövege: rohadj meg
Megköszönve szívélyes jókívánságaidat, hasonló jókat kívánok.
-16 éves normál állapotú swift
-3x állítottak meg
-egyszer sem büntettek meg
viszont több ismerősömet is lehúzták már a szervek ilyen olyan apróságokért. akárhányszor meglátok egy rendőrt a szőr feláll a hátamon hogy most mi a pékf@$zába fog belekötni ha megállít pedig mindig minden irat és kötelező cucc a kocsiban van. 1x 15 percig igazoltattak mert az a nyomorék balraferde vagy 3x is lekérdezte az adataimat meg vagy 3 nyomtatványt is kitöltött mire megnyugodott hogy tisztességes állampolgár vagyok. az állam kutyái legalább a saját zsebüket tömnék de még ennyi eszük sincs.
#18-voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!