Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A közutakon a rendőrök miért...

A közutakon a rendőrök miért csak az átlagos, lepusztult régi tragacs autókat állítják meg igazoltatni?

Figyelt kérdés

Majd pont azokban fog bűnöző utazni, szerintem is. Arra hajtanak, hogy le van járva a műszaki, vagy valamit találnak amiért lehet büntetni?

Nekem is régi szarom van és eddig több mint 30-szor állítottak meg 4 év alatt.

Full luxusautót még egyszer se láttam, hogy megállítotak volna igazoltatni.

2014. aug. 28. 18:58
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
50%
Ha ezt gondolod akk vagyél egy saab-ot azt majd téged se állítanak meg.
2014. szept. 4. 20:31
 22/27 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: Botondbobo

Az üzenet címzettje: acciojuli

Az elküldés időpontja: tegnap 20:32

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A közutakon a rendőrök miért csak az átlagos, lepusztult régi tragacs autókat állítják meg igazoltatni?

"Nem Problem, nem vagyok rendőr. Mindössze egy törvény- (tisztelőnek nem mondanám magam) betartó polgár vagyok, aki nem a mumust látja a rendőrben,.."

Az üzenet témája: anyad

Az üzenet szövege: rohadj meg

Megköszönve szívélyes jókívánságaidat, hasonló jókat kívánok.

2014. szept. 5. 07:22
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem kell foglalkozni a 0 IQ, 14 éves gyerekekkel, az anyázási ösztön győz a gondolkodás felett.
2014. szept. 5. 12:32
 24/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Én azért kíváncsi lennék, hogy az itt elégedetlenkedők közül kinek milyen autója van (bónusz: milyen állapotú), hányszor állították meg rendőrök amióta vezet, mióta vezet, és hányszor büntették meg.
2014. szept. 5. 12:35
 25/27 anonim válasza:
50%

-16 éves normál állapotú swift

-3x állítottak meg

-egyszer sem büntettek meg

viszont több ismerősömet is lehúzták már a szervek ilyen olyan apróságokért. akárhányszor meglátok egy rendőrt a szőr feláll a hátamon hogy most mi a pékf@$zába fog belekötni ha megállít pedig mindig minden irat és kötelező cucc a kocsiban van. 1x 15 percig igazoltattak mert az a nyomorék balraferde vagy 3x is lekérdezte az adataimat meg vagy 3 nyomtatványt is kitöltött mire megnyugodott hogy tisztességes állampolgár vagyok. az állam kutyái legalább a saját zsebüket tömnék de még ennyi eszük sincs.

#18-voltam

2014. szept. 5. 18:32
 26/27 anonim ***** válasza:
25. akkor tulajdonképpen magyarázatod nincs az utálatra, csak úgy hobbid. Akinek mindene rendben van, annak nincs miért aggódni.
2014. szept. 6. 08:50
 27/27 anonim válasza:
Én mindig csúnyán szoktam ránézni a rendőrökre amikor elmegyek mellettük, volt már olyan, hogy utánam jöttek kocsival és megállitottak, de persze minden rendben volt, és addig se állitottak meg valakit és nyomták a kezébe a csekket. Mondhatni kisebb szórakozás. :)
2015. dec. 8. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!