Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tárkeresőkön mostanában tényleg főleg szépen fogalmazva az egzisztencia számít? Nem vagyok 20 éves, sok barátnőm volt, sosem volt ezzel gondom. De két komolyabb csalódás után volt kihagyás.
Attól függ.
Ha nagy a korkülönbség akkor igen.
Én inkább azt veszem észre nőként, hogy a társkeresőkön a férfiak többsége csak szexet akar...
Persze lehet csak rossz emberekbe botlunk bele.
Személy szerint nem igazán érdekel milye van vagy nincs ha a másik fél szimpatikus.
Utolsó adom, mindig vmi laza vagy titkos kapcsolatról beszélnek, esetleg csak barátok extrákkal.
Kész vicc
6.
Ez esetben kár pazarolni az időt egy ilyen nőre, ezt nőként mondom.
Igazából az én környezetemben is több nő elmondta nem hajlandó csakis olyan férfivel együtt lenni aki eltartja.
Nagyon nehéz ez az ismerkedés a mai világban de tényleg vannak kivételek és valószínű ezt a kivételt kell kivárnia az embernek.
Amikor mi ismerkedtünk a társkeresőn, nálunk valahogy nem került szóba a fizetés. Persze elmondta mit dolgozik, de ebből sokat nem tudtam következtetni. Beszélgettünk kocsikról is, mivel mindketten vezetünk. De a randi napjáig nem tudtam milyen kocsija van, ahogy ő sem hogy az enyém milyen. Amúgy egy suzukija volt 23 éves.
Randin ittunk egy kávét délelőtt, estefele meg egy üditőt.
Pénz dolgok szóba se kerültek. Se a lakhatásunk formája, hogy albi vagy saját ingatlan stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!