Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tárkeresőkön mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mkdir kérdése:

Tárkeresőkön mostanában tényleg főleg szépen fogalmazva az egzisztencia számít? Nem vagyok 20 éves, sok barátnőm volt, sosem volt ezzel gondom. De két komolyabb csalódás után volt kihagyás.

Figyelt kérdés
Emiatt nehezen ismerkedem jelenleg élőben. Nem is férfi, hanem több nő ismerősöm említette, hogy mostanában az érzelmeket az anyagiak határozzák meg főleg ezeken az oldalakon. (25-35) Nem vagyok csóró de gazdag sem és sosem voltam elfogult,nem vagyok előítéletes. De most mégis azt veszem észre, hogy egyre inkább tényleg csak az számít mid van, lehetsz akármilyen, nem az ami valójában te vagy.

2022. okt. 6. 14:40
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

#6 "Igazából az én környezetemben is több nő elmondta nem hajlandó csakis olyan férfivel együtt lenni aki eltartja."

Majdnem szó szerint ezt mondták nekem is nő ismerőseim. Hogy a többségnek ez számít. Ez elég elkeserítő. Ennyire sz*rban van az ország?

2022. okt. 6. 15:11
 12/31 anonim ***** válasza:
86%
A társkeresősdin az ember pont annyiféle életúttal, neveltetéssel, elvárással találkozik, mint amennyi a társadalomban van. Persze, sok ember akar könnyen gazdag lenni meg felelősség és kötődés nélkül szexelni... de azért nem mind. Válogatni kell. Aztán van, amikor pont elsőre jóba botlik az ember, van amikor meg éveket keresgél. De nem érdemes azt mondani, mindenki ilyen vagy mostanában ilyenek. Ahogy a villamoson vagy a boltban sem lenne mindenki a barátod, hát a társkeresőn sem lesz mindenki szimpatikus.
2022. okt. 6. 15:14
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó példa erre a nagynéném, akit 30 évesen 3 találkozás után már házasodott, később (20 év múlva) özvegyen másfél évig randizgatott, mert nagyon tudta, hogy mit keres és mit nem akar ill mit igen.
2022. okt. 6. 15:27
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek az számít, van akinek nem. Ismerek olyan lányt aki előre beírta a tinder profiljába, hogy 180+ cm legyen a srác. Meglett a match (kíváncsi voltam a folytatásra szóval bekamuztam az 180 at). Első kérdése az volt, hogy milyen kocsim van. Mondanom sem kell a kapcsolat bontásra került.

Ismerek olyan lányt is aki csinos, értelmes, normális éa egyáltalán nem érdekli, hogy a srác a szüleivel lakik e vagy, hogy van e kocsija.

Egyébként a személyes az, hogy ha bejössz a nőnek külsőleg és személyiségileg akkor nem fogja érdekelni, hogy van e lakásod vagy kocsid.

2022. okt. 6. 15:57
 15/31 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, elég kérek, viszont nem is az a kérdésem hogy talalkozhatok e ilyen olyan mentalitással, és mint írtam, nem szokásom általánosítani. A kérdésem, hogy jól érzem-e hogy ez a tendencia meredeken emelkedik? Régen ezt nem tapasztaltam, ma viszot úton útfélen szembe jön. Sőt a válaszoló között is volt olyan akinek több nő ismerőse is csak egzisztencia alapján válogat. A kérdés tehát hogy fogynak a nem anyagias emberek?
2022. okt. 6. 16:01
 16/31 A kérdező kommentje:
#12 nek szólt a valaszom
2022. okt. 6. 16:02
 17/31 anonim ***** válasza:
40%
Nem fogynak hanem idősödnek. A nők koruk előrehaladtával már nem az érzelmeket helyezik előtérbe hanem az anyagiakat. Simán össze tudsz szedni és meg tudsz tartani egy 18 éves lányt azzal, hogy csak szeretitek egymást. Neki ez még nagyon sokat jelent. De egy 28 évesnek már nem jelent semmit. Ott csak az számít, hogy van e kocsid, külön élsz e, tudsz e neki gyereket csinálni és el tudjátok e tartani a gyereket/gyerekeket.
2022. okt. 6. 16:11
 18/31 A kérdező kommentje:
#17 ez elég sötéten hangzik. Ennek mi értelme van? Rossz házasságot, megcsalasokat érzelmileg megroppant embereket látok. Ez tényleg ennyit megér? Mert legtöbb esetben ennek a hozzaallasnak ez lesz a vége. Nem érzem, hogy le tudnék menni ennyire sekélyesbe.
2022. okt. 6. 16:31
 19/31 anonim ***** válasza:

Mi értelme? Azt a sok gyakoris hölgy nagyon szívesen megválaszolja, de csak, hogy egyet idézzek: "A szerelemből nem lehet megélni".

A rossz házasság igazából egyik félnek nem szamít mert majd találnak maguknak szeretőt aki foglalkozik velük. Az ilyen emberek sajna annyira igénytelenek, hogy simán elfogadják, hogy a férjük/feleségük csupán "lakótárs" vagy "eltartott" jelleggel van velük.

Ez tényleg ennyit megér? Persze, hogy megér ennyit. Még többet is. Édesanyám a klinikán dolgozik (neurológia osztály). Egyszer bekerült hozzájuk egy 35 éves nő aki idegösszeroppanást kapott. Az oka az volt, hogy a férje magukhoz költöztette a szeretőjét és hárman éltek a házban. De egy idő után már nem bírta idegekkel a dolgot. A nőci 5 év(!!!) után kapott idegösszeroppanást. Érted? 5 évig eltűrte, hogy a férjének a szeretője velük él. Tudod miért tűrte el? Azért mert kapott cserébe egy 15 milliós autót, új telefont, szép ruhákat meg ilyenek. Neki megérte. Másik sztori. A csávó tudott a felesége szeretőjéről. Simán eltűrte azt, hogy a felesége egy másik faszival dugjon a házukban. Addig a csávó elment bevásárolni meg mozizni. Egy feltétele volt csak: a nő ne váljon el tőle. Nek így megérte.

Valóban. Ez így rohadt sötéten hangzik. De sajna ez a valóság. Ezért sem kell nekem párkapcsolat. Annyi negatív tapasztalatot, megcsalást hallottam/láttam már, hogy már csak ebben kiégtem. Elment tőle q kedvem. Inkább koncentrálok magamra. Keresek egy csomó pénzt és boldog leszek a két kutyámmal és egy macskámmal :D.

2022. okt. 6. 16:45
 20/31 anonim ***** válasza:
91%

18

Jó pozícióban lévő, kapcsolati tőkével rendelkező, jól kereső, jó családból való szülő (pár) még válás esetén is jobban tudja érvényesíteni a gyerek érdekeit.

Lehet itt szerelemről, meg szeretetről beszélgetni, de a rideg valóság azonnal jelentkezik amikor szeretnéd taníttatni, lakást, világlátást, és még mennyi mindent biztosítani a gyerkőc számára.

Amúgy miért sekélyes az anyagiak megléte? Régen is volt stafirung, meg hozomány, meg kalákában ház építés az ifjú pár részére.

2022. okt. 6. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!