Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ! Gyors kérdés Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ! Gyors kérdés Mit gondolnátok vagy hogy reagálnátok rá ha az egyik nap egy levél várna 1 szál rózsával ?

Figyelt kérdés
Részletesebben arra gondolok , hogy szerintetek ez már nagyon ódivatú volna ? Van egy lány aki tetszik viszont én elég “romantikus” vagyok ilyesmi dolgokban ezért szeretem megadni a módját . Persze oda is mehetnék hozzá megkérdezni de ezt valamiért jobb ötletnek látom . De kiváncsi volnék több véleményre is . Hogy a levélben mi volna azt pontosan még nem tudom , de valamiféle szerelmes idézet .
2022. aug. 18. 20:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, a csaj nem pizzafutár... 😏🙃
2022. aug. 18. 21:02
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Én szerintem rossz ötlet letámadni egy lányt a semmiből azzal, hogy "szerelmes vagyok beléd."

Illetve ez a romantikus nem annyira romantikus. Inkább kellemetlen lesz számára.

2022. aug. 18. 21:04
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem romantikus. Barátomtól az, idegentől nem.
2022. aug. 18. 21:06
 4/15 Mathus ***** válasza:
45%
#3: most rakja le az ajtaja elé. ez ugyanaz a stalker, csak szintet lépett. igazzy pszihó.
2022. aug. 18. 21:06
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Katasztrofális ötlet, azért ezt olyan 10-12 évesen kinövi az ember. Odamész, meghívod valamire/elhívod valamire, megkérdezed ráér-e x dologra. Ez az értelmes módja, ha egyből bele akarsz csapni a lecsóba. Ha nem, akkor megszólítod, bemutatkozol, beszélgetsz vele és nem sieted el.

Ez a leveles gyerekes, nyálas, ostoba. Ismerek olyan nőket, akik szánalomból azt mondanák, hogy "jajj de aranyos", de egyáltalán nem az. Inkább nagyon kínos.

2022. aug. 18. 21:07
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Nekem tetszene
2022. aug. 18. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

A barátomtól imádnám (szokott is ilyet csinálni, de csak élő virággal), mindenki mástól kellemetlen lenne.

A romantikus gesztusoknak csak akkor van értelme, ha kölcsönösen (!) jelen vannak ezek az érzelmek és van már egy kialakult lelki intimitás. Más esetben ez inkább egy letámádás és csak az ő számára teszed kínossá a helyzetet.

25N

2022. aug. 18. 21:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Egy ideje már beszélgetünk , de persze ezek elég rövidek . Nem szerelmi vallomásra gondoltam hanem inkább csak egy finoman megfogalmazott idézetbe sűrítve hogy szívesen megismerném . Persze lehet ez elég gyerekes , és csak én gondolom rosszul . De hat végülis ahány ház annyi szokás . Valakinél lehet bejönne valakinél pedig nem .
2022. aug. 18. 21:27
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ilyesmi már általános végén is rém ciki volt. Azóta szerencsére nem próbálkozott ezzel senki.

Szerintem a többség nem értékeli ezt egy majdnem idegentől. Ez párkapcsolatok belül nagyon szép gesztus.

2022. aug. 18. 21:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj a lányra. Ha eddig csak átlag emberként tekintett rád akkor neki rém kellemetlen lenne
2022. aug. 18. 22:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!