Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ! Gyors kérdés Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ! Gyors kérdés Mit gondolnátok vagy hogy reagálnátok rá ha az egyik nap egy levél várna 1 szál rózsával ?

Figyelt kérdés
Részletesebben arra gondolok , hogy szerintetek ez már nagyon ódivatú volna ? Van egy lány aki tetszik viszont én elég “romantikus” vagyok ilyesmi dolgokban ezért szeretem megadni a módját . Persze oda is mehetnék hozzá megkérdezni de ezt valamiért jobb ötletnek látom . De kiváncsi volnék több véleményre is . Hogy a levélben mi volna azt pontosan még nem tudom , de valamiféle szerelmes idézet .
2022. aug. 18. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban értékelném, hogy még mindig figyelmes, sőt, akkor kellene rendszeresíteni. Amíg ismerkedünk, vagy épp csak beszélgetünk, inkább azt várnám, hogy akarjon megismerni, aztán majd annak romantikázzon, akit tényleg szeret...
2022. aug. 18. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Na már most! Én nem vagyok egy hű de romantikus alkat De! Ha szerelmes vagyok (naaaagyon szerelmes) nem ismerkedési fázisban stb akkor a rózsák, gyertyák és hasonló belefér, de akkor is módjával. Szóval akkor jól esne (vagy max egy olyan férfitól, aki nagyon nagyon tetszik) egyébként nem
2022. aug. 18. 22:51
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Számomra szomorú, h ez már gyerekesnek számít.

Sztm nem az. Szerelmet ne vallj de utalj rá, hogy érdekel.

N 30

2022. aug. 18. 22:52
 14/15 A kérdező kommentje:

Nagyon megoszlóak a vélemények :D egyébként lehet rosszul tettem fel a kérdést mert nem úgy gondoltam hogy én nagy szerelmet vallok neki , hanem csak egy sima levelet egy szál rózsával egy olyan utalással hogy szívesen megismerném . Mert sajnos a munkája miatt keveset látom nem futunk mindig össze , így meg nem akarok rá rontani ha megy melobol haza fáradtan . De sajnos ez is benne van a pakliban , hogy abszolút nem fog neki ez bejönni és csak rontok a meglévő helyzeten .

Minden esetre köszönöm az eddigi valaszokat mindenkinek .

2022. aug. 19. 05:45
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
14, nekem teátrális a rózsa és a levél. Egyszerűen nem egy randi meghíváshoz illő szintű lépés, hanem egy leánykérés, vagy romantikus apróság kapcsolatban. Valóban megoszlóak a vélemények, de ilyen esetben, hacsak nem ragaszkodsz nagyon hozzá, akkor én a biztosat választanám és hagyományos úton, egyszerűen rákérdeznék, mikor látom, hogy van-e kedve valamikor egy kávéra.
2022. aug. 19. 05:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!