Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan huszonéves lányról aki még nem csókolózott?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha tetszik, akkor azt hogy szívesen megtanítanám! :D
2022. okt. 18. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Semmi rosszat vagy negatívat.
2022. okt. 18. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudnám elmondani, hogy mit gondolok. A (csodálattal teli) nézésem mindent elárult volna, mikor megláttam a kérdést :)
2022. okt. 18. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Ez bejön szinte minden férfinak
2022. okt. 18. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy biztos megvolt rá az oka. Majd csókolózik, amikor akar.
2022. okt. 18. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Oké, én nem vagyok sem az összezáró nők, sem a pnciért rebegő pasik társaságába illő. Ha megnézem a környezetem, akkor azok a lányok, akik 20 felett nem csókolóztak, okkal nem csinálták. És egyiküknél sem pozitív okról van szó. Pl. megszállott vallásosság, férfigyűlölet, pszichés okok és hasonlók. Szóval nem gondolnék róla túl jót.
2022. okt. 18. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem gondolnék semmit. Mindenki saját maga tudja eldönteni, mikor van itt az ideje, mikor szeretné.

Valaki 16 évesen, valaki huszonévesen... Az emberek nem egyformák. Az embernek a saját belátása szerint kell döntenie, a válasz ott van belül.

2022. okt. 18. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Ok, de akkor most mi van, ez hogy lehet? Egy lánynál már kamaszkora óta sorban állnak a "kérők", azért nem semmi meló lehet állandóan őket elhessegetni, hogy "még most sem, még most sem, stb, stb...". :DDDD
2022. okt. 19. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem volt megfelelő partner, nincs ezen mit csodálkozni. Ha meg utána olvasol például a csók vírusnak (az egyetemisták 95%-nak van) akkor lehet neked se lesz akkora kedved hozzá.
2022. okt. 20. 17:16
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Nyilván nem találkozott még olyan fiúval, akinek a nyálát szívesen cserélné a sajátjára.
2022. okt. 29. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!