Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan huszonéves lányról, aki teljesen tapasztalatlan fiúk terén?
Sokan szeretik ha a lány tapasztalatlan. Persze akiknek csak szexre kell azok nem. Túl sok vacakolás.
Egy rendes kapcsolatba bőven előny lehet. Nekem fiatalabb barátnőm van, de ő is tapasztalatlan volt ilyen téren. Elsőnek minden téren fantasztikus lenni. ^^
Szóval szerintem mindenképp pozitív.
Én nem mondanám egyértelműen hátránynak. Egyszer mindenki volt tapasztalatlan.
Ha szímpatikus attól még szívesen megismerném, nem lenne kevesebb emiatt.
Mit jelent a teljes tapasztalatlanság?
25 éves volt az a lány, akit mikor megismertem, teljesen tapasztalatlan volt fiúk terén. Most a menyasszonyom. Nem jött össze neki addig, meg nem úgy alakult az élete. Számomra becsülendő dolog volt, hogy nem jött összebcsak azért valakivel, hogy legyen valkije.
Plusz senki nem volt még velem ennyire szerető, odaadó és támogató, de ez nem a tapasztalatlanságából fakad. Egyetlen dolog volt, velem fedezte fel, hogy milyen és mennyire jó dolog a szex :D De ezt is megbeszéli az ember bármilyen partnerével, hogy mit hogy szeret, meg mindenki máshogy működik, szóval kb. nem számított.
Szóval pont nem számít nálam, ha tapasztalatlanabb. Ellenben akinek én már nagyon sokadik voltam, az olyan visszás érzést keltett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!