Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnatok errol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnatok errol a lanyrol a helyemben?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lannyal es eleg vegyes gondolataim vannak rola eddig. Meg az ismerkedes legelejen szoba jottek az eddigi tapasztalatok parkapcsolatok teren, amibol nekem nem sok van. O egy 4 es 8 eves kapcsolaton van eddig tul, de a 8 eves utan nem keresett egy ideig semmi komolyat, csak alkalmi partnerei voltak. Kulsore atlagosnak mondanam, de szerintem nagyon kellhet neki a validacio, mert korahoz kepest kb. ilyen tinilany modjara neha elszolja magat, hogy "nem is nezek ki jol" es latszik, hogy varna a megerositest, hogy mondjam, hogy de igen. Amit meg nagyon furcsaltam eloszor, hogy hangoztatta, hogy ot milyen gyakran betalaljak uzenettekkel ferfiak, de ezek vagy farok keppel inditanak vagy csak dugni akarnanak es itt talan naiv vagyok, de mondta, hogy mar nem szeretne kalandozni, hanem valami komolyabbra vagyna es ezek nem mozgatjak meg ot. En ugy lattam rajta, hogy bejohettem neki, eleg jo visszajelzeseket kaptam tole es elso talalkozo utan tobbszor is felhozta spontan, hogy osszefuthatnank, meg a megbeszelt masodik talalkozo elott, de volt ami vegul miattam meg volt ami miatta nem jott ossze.

Szoval az erdeklodest azt latom rajta, de nem tudom eldonteni azt, hogy nem-e csak jatszadozik / huzni szeretne az agyamat es ezt tovabb neheziti az, hogy mar egesz sokat mutato kepeket is kuldott magarol, de kozben nem latom azt, hogy konnyen akarna adni magat es azon kattogok, hogy vajon meg hany embernek kuldhet hasonlo kepeket.

Igazabol a szamomra fura dolgok ellenere azert vagyok bizonytalan, mert latok rajta erdeklodest es nem erzem azt, amit sokaknal, hogy kb. szembe szellel eveznek es egy faraszto egesz hetveges program utan meg kepes lenne keso este talalkozni velem a varosban, hogy lasson.

26 es 28 evesek vagyunk, az o javara.

2023. ápr. 30. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Keres valakit, de nincs önbizalma.

Szerintem többet szeretne tőled, mint te őtőle. Talán hogy megmentsd vagy ilyesmi.

2023. ápr. 30. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is te vagy neki a mentőöv, de mivel ahhoz van szokva, hogy "muszáj" magát mutogatni, mert csak akkor kell veled ugyanezt teszi. Önértékelési problémái vannak és te lennél a hős szerepében. Lehet, hogy érez irántad valamit különben, de a fő pozíció számodra az, hogy ajnározd, kimutasd ő több mint egy húsdarab. Egótunning és egyebek. Döntsd el, hogy ez neked elég-e és hogy akarsz-e tutojgatni olyan embert, aki tele van komplexusokkal.
2023. ápr. 30. 10:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktam amugy az ilyen ajnarozasokba belemenni, mert nem tetszik nekem ez a szerep, igy altalaban kikerulom ezeket. Viszont meg erdekel es ezert azt sem akarom, hogy azt gondolja, hogy ennek az ellenkezojet gondolja, szoval modjaval azert szova teszem, hogy vonzonak tartom.
2023. ápr. 30. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de mit érsz el azzal, hogy ő neki önérzete nincs, vagy igen alacsonyan van és bármit is fogsz tenni ő bizonytalan lesz, nem fog benned bízni?
2023. ápr. 30. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az önbizalomhiány mindenkiből mást hoz ki.

Belőpem pl.: anno azt, hogy bunkó voltam sokszor másokkal. Nem akartam, nem volt szándékos de ha idegenekkel találkoztam, akkor visszahallottam, hogy miért voltam flegma meg bunkó. Én a flegmasággal lepleztem az önbizalomhiányt.

Nem esett jól, de kellett ez a pofon, tudtam min kell változtatnom. Az önbizalmam sokat javult (most se tökéletes), de még most is nehezen hiszem el azt, hogy érdekelhetem azt a férfit aki engem. Nekem eszembe nem jutna sokat mutató képeket küldeni, de másokból meg ezt hozza ki.

Szerintem attól függ, hogy téged mennyire érdekel ez a lány.

Ha azt érzed, hogy ha többet nem látnád, nem történne semmi, nem hagyna egy űrt, egy kihagyott helyzetet akkor nem biztos, hogy érdemes vele bajlódni. Ettől függetlenül nem árthat neki elmondani, hogy te azt látod hogy nagyon önbizalomhiányos, mert lehet szüksége lenne erre a visszajelzésre, de a környezete nem fogja neki megmondani.

Ha azt érzed, hogy érdekel, hogy hiányozna, hogy kihagyott esélynek tartanád, akkor pesig mindenképp el kellene mondanod neki őszintén, hogy érdekel, de te azt látod, hogy rettentő bizonytalan és ez hatással van a tetteire amik viszont meg nem egyértelműek.

2023. ápr. 30. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Elso valasz szo szerint leirta, amit gondoltam.
2023. ápr. 30. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!