Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, akik több vasat tartotok egyszerre a tűzben! Ha valakivel komolyabbra fordul, akkor az ismerkedés mely pontján zárjátok le a többiekkel? A "partnerek" tudják, hogy nem csak velük ismerkedtek? Online természetesen. Kort és nemet is írhattok.
Figyelt kérdés
2023. máj. 12. 23:01
11/13 anonim válasza:
Fúj…az ilyeneknél, mint az első pár válaszoló, már tényleg nincs lejjebb.
Én egyszerre sosem randizgatok több pasival, de pontosan szoktam tudni, ki van oda-vissza értem és ki az, aki jó eséllyel nem csak nekem csapja a szelet. Ilyennel rövidre is szoktam zárni, én sosem adok teret annak, hogy szórakozzanak velem, de ehhez nagyon komoly önértékelés és emberismeret kell. A legtöbb nő nem lát át a szitán, bekajálnak bármit.
Ja amúgy olyan nem nagyon van ilyeneknél, amelyikből kapcsolat lesz. Ha valaki nagyon megfog, nincs is kedved máshoz mellette.
12/13 anonim válasza:
Van parom,de megesik jogy felrelepek. Az uk csajjal mindig elore tisztazom,hogy van valakim, es nem letezik olyqn forgatokonyv hogy elhagyom. Ha ezr elfogadja, oke. Ha nem, bekeben utjara engedem.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és az őszinteséget! Mindet felpontoztam, amelyik a kérdésre válaszolt, a funkcionális analfabétákat pedig én sem értem:(
Jöhetnek még válaszok nyugodtan.
2023. máj. 13. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!