Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jol erezte magat az elso randin, de nem erezte a "szikrat", akkor termeszetes, hogy azonnal lezarja az ismerkedest?
Utolsó, ugyanez volt nálam is. Nekem videochaten keresztül nagyon tetszett, de élőben nyilván másmilyen volt valamennyire. Nem döntött le a lábamról a kémia, jól nézett ki, de nem volt az esetem. Viszont nagyon hasonlóak voltunk, borzasztóan bántam volna, ha elengedem ilyen könnyen.
Azóta eszméletlenül beleszerettem és nem is értem, mi volt a gond :D mondanom sem kell, nagyon szexinek találom és le sem tud vakarni magáról ☺️
2 éve együtt és együtt is elunk 1,5 éve
24N
Nem a szikra fontossagat kerdojelezem meg, hanem azt, hogy egy full idegentol, aki rosszabb esetben meg zavarban is van es nem tud elsore rendesen kibontakozni, nem irrealis elvaras elsore ez?
Nekem ebbol az jon le, mintha szerelmet keresne a masik elso latasra, aminek azert nincsen nagy valoszinusege.
Nem kell esélyt adnia, ha nem akar.
Valószínűleg elsőre a nagy heves lángot kereste, amit nem kapott meg.
Mivel szerinted ez amúgy sem így van, már ebben nem egyezik a gondolkodás modotok, úgyhogy fogd fel úgy, hogy jó is, hogy nem szeretne folytatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!