Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok akik elsok voltak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok akik elsok voltak a beszelgetes megkezdesevel hogy megtorjon a jeg az ismerkedeshez. Mi valtotta ki beloled hogy megtedd az elso lepest ?

Figyelt kérdés
Van aki lanykent azert kezdemenyez mert szexet keres?
2023. máj. 1. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak, de én nem azok közzé tartozom.
2023. máj. 1. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
mert túl pipogyák manapság a fiuk kezdeményezni
2023. máj. 1. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy mi váltotta ki belőlem? Nyilván az, hogy tetszett (és úgy éreztem, hogy ez kölcsönös). Alapvetően nem volt konkrét "szándékom" az ismerkedéssel, nem volt konkrét tervem, hogy mit szeretnék ebből kihozni, szexet vagy kapcsolatot (bár szexet azért mindenképp szerettem volna), egyszerűen csak szerettem volna beszélgetni és folyamatosan a közelében lenni.

Ma már a férjem és a gyerekeim apja. Bejött :D

2023. máj. 1. 19:27
 4/5 A kérdező kommentje:
3as sok boldogsagot kivanok nektek. Orulok hogy nem bantad meg a lepesed es nem voltal olyan mint sok no hogy "elobb a ferfi lepjen"
2023. máj. 1. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok és nem azért nem kezdeményeznék egy db férfinál, mert az az ő dolga, hanem, mert annak okai vannak, hogy nem teszi meg:

•Önbizalma nincs, határozatlan, éretlen, tutyimutyi, akire a büdös életben VALÓSZÍNŰLEG nem számíthatnék.

•Egyszerre több nőt szédít, azt várja, hogy én kínáljam fel magam, lusta, igazából nem érdeklem, csak egótunningra lennék, vagy szexre. Amiből nem kérek.

•Nem tetszek neki egyáltalán, akkor én miért is tenném meg az első lépést? Érthetetlen.

2023. máj. 1. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!