Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok nektek ez kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek ez kizáró ok lenne? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet, hogy 21 éves vagyok, és sokat randiztam már, de úgy alakult a helyzet, hogy még szűz vagyok. Az eddigi időt arra használtam fel, hogy saját magamat ismerjem meg, és építésem fel mentálisan. Eddig nem feküdtem le senkivel, mert nem éreztem azt a bizonyosságot, hogy “na vele megtenném”. És most egy hónapja megismertem egy srácot, és az első fel órában már tudtam, hogy tőle szeretnék valamit, és vele el tudom képzelni a szexet is, és a hosszú távú kapcsolatot is.

Na de nem tudom, hogy ez a tény, hogy még szűz vagyok, ez kizáró ok lenne-e rám nézve, mert ő már nem az, és volt több éves kapcsolata is. És igazából őszinte érzelmeket és hűséget tudnék neki nyújtani, csak nem tudom, hogy ez a tény mennyit von el az “értékemből” mert tudom, hogy ez régen erény volt, de nagyjából fél éve egy srác össze-vissza dicsért, mielőtt megtudta volna (gyönyörűnek és kincsnek nevezett), majd miután elmondtam neki, közölte, hogy selejt vagyok.

És kicsit félek, hogy emiatt nem fogok neki kelleni.

Trollok kíméljetek kérlek!

2023. máj. 1. 18:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj hogy nőként válaszolok de talán releváns lesz a válaszom. Először is, 21 évesen szerintem nem vagy elkésve semmivel. Az aki selejtnek titulált téged ez alapján csak a sját frusztrációját vetítette ki rád, nem kell vele foglalkozni. Akinek normális értékrendje van az nem fog ebből ügyet csinálni, tapasztalat. Ugyanennyi idős voltam én is, mikor megismertem az első férfit az életemben. 0 tapasztalattal vágtam bele a kapcsolatba. Nem árultam zsákbamacskát, elmondtam az elején hogy ez van. Semmi gond nem volt ebből. Ő türelmes volt és lassan vezetett be a dolgokba. Olyannyira jól sikerült, hogy azóta már házasok vagyunk.
2023. máj. 1. 18:22
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Biztos van akinél igen, de szerintem a többségnek ez nem lenne gond.
2023. máj. 1. 18:25
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ez csak akkor lenne fura, ha azt hazudnád, hogy már nem vagy az, de kiderülne az igazság.

Ilyenről meg még nem is hallottam, hogy kiosztottak volna egy csajt amiatt, hogy még szűz. 🤔

2023. máj. 1. 18:39
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha én lennék a szerencsés… Nálam ez értéknek számítania. 30/F
2023. máj. 1. 18:41
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Egy normális pasi sem fogja ezt negatívumként felfogni.
2023. máj. 1. 18:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem lesz kizáró ok ez szinte senkinél. Akinél meg igen, az nem kimondottan az értékeid akarja.
2023. máj. 1. 19:01
 7/15 anonim ***** válasza:
30%

Én 40 vagyok de én nagyon tudnám dijjazni ha elmondod hogy az vagy, nyilván én is máshogy állnék a dologhoz.

Nálam plusz lenne nem mínusz.

Mit nem adnék egy 20as lanyert

2023. máj. 1. 19:10
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

A fiú milyen idős?

Egy párt alkottok már?

2023. máj. 1. 19:31
 9/15 NTBS ***** válasza:
36%
37 F én boldog lennék tőle.
2023. máj. 1. 19:41
 10/15 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök az eddigi valaszolnak, számomra pozitívak 😊

8. válaszoló: igazából egy hónapja ismerem, és már megbeszéltük, hogy barát-barátnő vagyunk, és ezt is mondtam neki, és ő nagyon rendes volt, nem zavarta, és azt mondta, hogy akkor teszünk bármit, ha majd készen állok rá. Csak valahogy a korábbi tapasztalatok miatt szépen bekapcsolt a vészvillogó a fejemben. És ezért is érdekelt mások véleménye. Amúgy ő 22 éves, szóval csak egy év van köztünk.

2023. máj. 1. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!