Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fujoshi fan lányok, ti lennétek komoly kapcsolatban biszex sráccal is? Vagy ez kizáró ok lenne, max havernak lennének jók az ilyen srácok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 22:15
1/7 anonim válasza:
Nem tudom mi az a fujoshi fan, de szerintem valami animés dologról van szó. Láttam egy pár BL animét meg yaoit egyébként.
A kérdésre visszatérve nem zavarna, hogy biszex, bár lehet a kérdés nem hozzám szólt, hanem ezekhez a fanokhoz.
2/7 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, hiszen akkor abban a pillanatban engem szeret és nem mást, akár heteró, akár biszex, a kapcsolat ugyanaz
3/7 anonim válasza:
Attól függ. ha úgy gondolja, hogy egy yaoi-rajongó mellett lazán félrekefélhetne pasikkal, és a nő tűrné, akkor nem én lennék az ő embere. Egy dolog hogy mit szeret nézni meg olvasni az ember, más téma a párkapcsolat meg a megcsalás.
4/7 anonim válasza:
Én alapból mindenkit elfogadok, de sajnos szar az önértékelésem, ha a párom biszex lenne, az motoszkálna végig az agyamba, hogy nem tudok neki mindent megadni, mert nem vagyok férfi, és ezért nem bírnék vele együtt maradni sokáig. Nyilván lehet a helyzet máshogy hozna, meg érzékeltetné velem, hogy én kellek és csak én, de a szar önértékelésem miatt motoszkálna bennem a rossz érzés.(egyébként én is olvastam sok BL-t életembe, bár már túl vagyok azon a korszakomon)
5/7 anonim válasza:
felnott kapcsolatok?? ez max tini..
6/7 anonim válasza:
Miért lenne tini? Mert animéről van szó?
7/7 anonim válasza:
Nem zavarna, amíg engem szeret ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!