Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nálatok kizáró ok, hogyha egy férfi ápoló?
És ha az, akkor miért?
Én ezeket az indokokat tudom elképzelni:
Mert relatíve keveset keresnek az ápolók, mert nagyon sokat dolgoznak, illetve mert alapvetően egy női szakma és esetleg egy férfi veszít a maszkulinitásából a nő(k) szemében, azáltal ha ez a hivatása…
Mindegyikre tudnék mit írni reakciót, hogy miért butaság.
De most a Ti véleményetekre vagyok kiváncsi, hogy van e ezzel gondotok és ha van, akkor mi…
Nincs jó vagy rossz válasz, ha megtisztelsz az őszinte véleményeddel, felpontozlak!
Előre is köszi!
UI: Diplomás ápolóról van szó.
Nem mondanék rá élből nemet, de valószínűleg hamar szakítás lenne a vége a rendszertelen munkaidő miatt. Volt pincér és orvos párom is, egyikkel sem jutottunk messzire. Nem láttam értelmét úgy a kapcsolatnak, hogy amikor velem van, akkor fáradt, egyébként meg kb aludni találkozunk meg hétvégén egy napot.
Nekem teljes értékű társ kell, akivel ténylegesen közös az életünk, nem pedig váltjuk egymást a munkában.
"egy férfi veszít a maszkulinitásából a nő(k) szemében, azáltal ha ez a hivatása…"
Nem. Van annyira tökös, hogy tesz az ilyen konvenciókra. Egyúttal valószínűleg hivatásának tekinti, nem csak erre sodródott. Ez menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!