Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nálatok kizáró ok, hogyha egy férfi ápoló?
És ha az, akkor miért?
Én ezeket az indokokat tudom elképzelni:
Mert relatíve keveset keresnek az ápolók, mert nagyon sokat dolgoznak, illetve mert alapvetően egy női szakma és esetleg egy férfi veszít a maszkulinitásából a nő(k) szemében, azáltal ha ez a hivatása…
Mindegyikre tudnék mit írni reakciót, hogy miért butaság.
De most a Ti véleményetekre vagyok kiváncsi, hogy van e ezzel gondotok és ha van, akkor mi…
Nincs jó vagy rossz válasz, ha megtisztelsz az őszinte véleményeddel, felpontozlak!
Előre is köszi!
UI: Diplomás ápolóról van szó.
Nekem csak amiatt kizáró ok, hogy alig látnám, de emiatt orvossal se randiznék.
A gyerekkorom magányosan telt és szeretethiányban, soha többet hasonlót se, olyan párt akarok, aki tényleg foglalkozik velem és időt szán rám, nekem ez nagyon fontos.
Az meg nem zavar, hogy mennyit keres és egyáltalán nem tartom női szakmának, inkább uniszex, én ebben a hitben nőttem fel amúgy is. Tiszteletreméltó egy szakma.
Egyáltalán nem kizáró ok én is annak fogok tanulni.
Ilyen hülyeséget meg nem tudom honnan veszel, hogy feminim szakma 😃
Egészségugyissel en nem kezdenék mert állandoan mindenhonnan az jön hogy kavarnak egymással odabent.
Plusz félnék a betegségektol amiket hazahurcol. Hiába elvileg nincs így, gyakorlatilag nem hiányozna a kockazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!