Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vallásos lányok, nők! Nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallásos lányok, nők! Nálatok kizáró ok, ha a férfi egyáltalán nem vallásos, és nem is akarja felvenni a leendő párja vallását?

Figyelt kérdés
18-25 éves korosztályban.

2020. jún. 6. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Igen.

24N

2020. jún. 6. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Mindenkinek van vallása. Akinek 'nincs', annak a vallásába tartozik ez is. Valamit mindenki gondol, vall.
2020. jún. 6. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Bár én már nem tartozom az említett korosztályba, azért válaszolok.

Nem ragaszkodom hozzá, hogy a párom is hívő legyen, de nagy előny, ha az.

2020. jún. 6. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Nálam nem kizáró ok. De ezt úgy mondom, hogy szerintem attól függ a legtöbb dolog, hogy az illető milyen viszonyban van a vallásával, vagy mennyire szigorúan tartja. Ha pl. olyan típus, hogy minden vasárnap templomba jár, minden étkezés előtt imádkozik, minden nap olvas Bibliát, és ezekre nagy hangsúlyt fektet, vagy esetleg olyan típus, hogy próbál másokat megtéríteni, akkor valószínű, hogy szintén vallásos ember jöhet nála szóba. Azok az ismerőseim/barátaim, akik nagy hangsúlyt fektetnek ezekre a szokásokra, általában szintén vallásos emberrel jöttek össze.

Nekem meg azért nem lenne baj, mert a vallás/hit számomra inkább egy személyes kapcsolat, nem tudom és nem is akarom ráerőltetni senkire, a formaiságokat meg általában akkor tartom, ha úgy érzem, hogy szükségem van rá, vagy szeretném. Úgyhogy az egyéni vallásfelfogástól függ kb. minden.

23N

2020. jún. 6. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Én sem a kérdésben említett korosztályba tartozom, de nálam kizáró ok. Azt sem szeretném, ha miattam gondolkodna másképp, az optimális az, amikor két hasonló meggyőződésű ember jár együtt.
2020. jún. 6. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Sok kis hópihe 😂

2020. jún. 7. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Amíg volt hitem (szándékosan nem vallást írok, mert nem vallásosnak tartottam magam, hanem hívőnek), és amíg abba a korosztályba tartoztam, addig igen, ez abszolút kizáró ok volt. De a hitem elvesztésével ez megfordult. Később képtelen lettem volna együtt lenni egy hívővel.
2020. jún. 7. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

Kicsit idősebb vagyok, de igen, akadály, ha egyáltalán nem vallásos, sőt az is, ha teljesen más a vallása, mint az enyém. Ez utóbbi talán még inkább, mintha nem lenne vallásos, de amúgy nyitott.

Ne értse félre senki, semmi bajom azzal, ha valaki másban hisz, mint én, ugyanolyan értékes ember lehet, csak párkapcsolatnál nekem fontos, hogy ezekről a dolgokról hasonlóképpen gondolkodjunk.

De nem mindenkinél kizáró ok. Ismerek olyan házaspárt, akik legalább 20 éve házasok, az egyik fél hívő, a másik nem, nem is akarta felvenni a párja vallását, sőt elég kritikus is. Mégis együtt vannak.

2020. jún. 8. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Saját magunkkal tolünk ki ha nem hasonlót választunk. Mert a megértés a legfőbb érték, nem a test, haj, szex, azok bónuszok. Egy hasonlót könnyebb megérteni, mint e másságot, ami ugyan izgató egzotikus, de hosszútávra nyűg lesz.
2020. aug. 8. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!