Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlsúly mindenképpen kizáró ok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlsúly mindenképpen kizáró ok?

Figyelt kérdés

Van olyan helyzet, mikor a túlsúly már nem is olyan taszító? Van hogy úgy találjátok hogy valaki nem is néz ki olyan rosszul így, esetleg kifejezetten vonzó? Vannak akiken nagyon rosszul/előnytelenül oszlik el a súly, de szerintem nem mindenkin. Számít ez? Vagy ha már túlsúlyos, akkor ennyi, más nem is számít? Érdekelne hogyan gondolkodnak erről a pasik.

22N

2020. márc. 10. 19:26
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon fontos hogy mekkora az a túlsúly

Amúgy nálam speciel kizáró ok, kényes vagyok erre, másoknál viszont kevésbé, sok férfinek pedig minden mindegy csak luka legyen a nőnek azt kész

2020. márc. 10. 19:31
 2/30 anonim ***** válasza:
58%
Engem szinte csak túlsúlyos és elhízott nők lájkolnak a tinderen, pedig magas és vékony vagyok. Nekem egy kis felesleg még oké lenne, inkább preferálnám ezt, mint egy csontsovány nőt, viszont a neten is és az életben is csak a két végletet látom mindig. Vagy egy lusta elhízott, vagy egy kondib*zi, nincs arany középút.
2020. márc. 10. 19:31
 3/30 anonim ***** válasza:
42%
Ne ott keresgélj, ahol nem tetszik a túlsúly. Hidd el amennyi ember annyi szokás. Rengetegen szeretik a túlsúlyos csajokat nem csak a balfék meg ocsmány férfiak, hanem teljesen átlagos és átlag felettiek is. (amúgy nálam kizáró ok, de csak azért, mert gyerekkorom óta sportolok és egészséges életet élek, tehát a páromnak is ilyennek kell lennie).
2020. márc. 10. 19:43
 4/30 anonim ***** válasza:
27%

Attol függ, ez látni kell és úgy dönteni látatlanban egy adott paraméterre pl 160cm meg 73kg ezer egy alak és forma lehet egy nőnél meg egy férfinél is.

Én 110kg vagyok meg 190cm (10kg most a sérülésem miatt felrohant, de az ugyan ezzel a paraméterrel rendekező kollegámhoz képest egy adonis vagyok.

2020. márc. 10. 19:44
 5/30 anonim ***** válasza:
38%
Nem a külső a lényeg. Én is túlsúlyos vagyok, mégis megtaláltam a másik felem, aki a lelkembe szerelmes, nem a lapos hasamba. 16 éve vagyunk együtt, semmit sem csökkent a vágyunk egymás iránt, sem a gyerekek születésével, sem hízással, sem fogyással.
2020. márc. 10. 19:48
 6/30 anonim ***** válasza:
22%

Igen, kizáró. Nem fogom megjátszani a fehér lovagot, sem a szex reményében kedveskedő alakot.

Van túlsúlyos barátom, aki nő. Szegény még alig 40 éves, de már minden baja van. Fáj mindkét térde, nem tud letérdelni, guggolni sem. Rendszersen becsípődik a gerince. Mindezek mellett ő még szerencsés, mert bár vizesedik a lába, legalább érszükülete és cukorbetesége nincs.

De ez mind esélyes túlsúly mellett. Én nem vállalom be, hogy ilyen kockázat mellett megszeressek valakit és utána szenvedjek egy életen át.

Az más, ha mellettem hízik el, de alapból innen indítani? Nem.

2020. márc. 10. 19:55
 7/30 anonim ***** válasza:
55%
Relatív, van, aki túlsúlyosnak mondja magát, mert van rajta 5 kiló plusz és 65kg, más meg 140 kilósan "picit duci"nak mondja magát. Én szerettem már bele 45 kilós és 85 kilós nőbe is, nem igazán ez számít. Persze ha valaki sportol és tesz az egészségéért, van egy normál testalkata, az mindig plusz.
2020. márc. 10. 20:01
 8/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem, de az én véleményem nem érvényes, mert magam is az vagyok.

Egyetlen ok lehet kizáró nálam ilyen téren és az a vörös arc. De az vékonyaknál is. Nem bírom a vörösképű emberek látványát, az alkesz apámra emlékeztetnek, meg a többi hasonló, állandóan indulatos személyre akiket volt "szerencsém" megismerni.

De attól még, ha téged magadat zavar, akkor járj el egy kicsit mozogni. Én is azt teszem, bármilyen nehéz is. És nem azért nehéz, mert "jajj, mozgás", hanem mert mások látnak közben és biztosan kinevetnek, kigúnyolnak... Utálom őket ezért.

De az egészségem miatt muszáj, kezdett a helyzet tarthatatlanná válni.

2020. márc. 10. 20:01
 9/30 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy masok mondtak mar elottem, attol fugg hogy mennyi az a túlsúly es hogy akivel ismerkedsz nala ez szempont-e. En 80 kg korul vagyok 167 cmvel, van rajtam igy felesleg de paromnak tetszem. Annyi valtozott h anno kenyszeresen jartam kondiba, probaltam dietazni es mindig ra kellett jonnom hogy ha kiloktol teszem fuggove nekem sose fog összejönni vagy bedepizek h nem ehetek meg egy palacsintat hanem gyumolcsalata van es kesz.

Ugyhogy en direkt igy kerestem part, es elfogadtam hogy ez a standard, olyan pasi kell aki igy is szexinek tart, max amikor fogyok ami biztos bejon majd paromnak, meg szexibbnek.

2020. márc. 10. 20:10
 10/30 anonim ***** válasza:
13%

Ha homokóra alakod van, akkor egyáltalán nem hátrány. Minden más esetben az.

Én vékony nő vagyok és nálam is kizáró ok a túlsúly férfiaknál. Undorodom a zsírtól, magától a “tapintásától” is, meg a gondolattól is, hogy az ember lusta, egészségtelen, igénytelen.

2020. márc. 10. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!