Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúly mindenképpen kizáró ok?
Van olyan helyzet, mikor a túlsúly már nem is olyan taszító? Van hogy úgy találjátok hogy valaki nem is néz ki olyan rosszul így, esetleg kifejezetten vonzó? Vannak akiken nagyon rosszul/előnytelenül oszlik el a súly, de szerintem nem mindenkin. Számít ez? Vagy ha már túlsúlyos, akkor ennyi, más nem is számít? Érdekelne hogyan gondolkodnak erről a pasik.
22N
Ahogy a többiek is írták, a lényeg hogy mennyi és hogyan oszlik el. Én például szeretem a combosabb, fenekesebb, derekasabb nőket, de ez a felállás csak akkor jön be igazán, ha a hasa még lapos viszonylag. Ha már nagyon domborodik az nem vonzó nekem.
27/F
Ha dolgozol rajta, akkor tegyél magasról arra, hogy ki mit gondol. Gratulálok amúgy az eddigi eredményedhez, kitartás!
De hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak, van, aki a teltebb nőkre bukik, van, aki nem. Ezen szerintem felesleges rugózni, mert álatánosságban semmilyen válasz nem módosít a helyzeteden. A fontosabb kérdés inkább az, hogy valaki, akire vágysz megszeret-e. Teljesen lényegtelen, hogy xy illető mihez, kihez vonzódik, ha az téged nem érint, nem vonzódsz hozzá, vagy ő hozzád, függetlenül az okától.
Nekem tetszenek a túlsúlyos, sőt kövér lányok, attól, hogy a többségnek nem. :P
Egyébként gratula az eredményeidhez, kitartást a további munkádhoz! ;)
Én ugyan eleve elutasítom a kövér lányokat, viszont hozzá kell tennem hogy bizonyos szolíd esetekben túlsúllyal is lehet teljesen vonzó egy nő. Az jutott eszembe hogy pl. egy ismerősömnek szépen domborodik a hasa, elég látványosan mintha csak gyereket várna (közben nem) és mivel amúgy jó alakja van, csinos fenékkel és domborodó csinos mellekkel, ezért ez az egyértelmű túlsúly nemhogy nem csúnya nála, de egyenesen vonzó alakot kapott (de csak azért mert a hasát nem látva is jól nézne ki)
Tehát vannak esetek amikor nem csúnya a nő túlsúllyal, viszont ehhez elengedhetetlen az igényesség, a bájosság, a nőies (szexi) belső kisugárzás megléte, bizonyos külső adottságok sem hátrány, és nem utolsósorban legyen a túlsúly kordában!
27/F
Nagyon büszke lehetsz magadra, csak így tovább! De ami a vonzódást illeti, a férfiakat nem az érdekli, hogy heti hányszor sportolsz, hanem hogy tetszik e, amit látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!