Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúly mindenképpen kizáró ok?
Van olyan helyzet, mikor a túlsúly már nem is olyan taszító? Van hogy úgy találjátok hogy valaki nem is néz ki olyan rosszul így, esetleg kifejezetten vonzó? Vannak akiken nagyon rosszul/előnytelenül oszlik el a súly, de szerintem nem mindenkin. Számít ez? Vagy ha már túlsúlyos, akkor ennyi, más nem is számít? Érdekelne hogyan gondolkodnak erről a pasik.
22N
Egy kis túlsúly nem a világvége, de ha sok van, akkor nem úgy viszonyulok egy lányhoz..lehet akármilyen világbajnok természete.
Én is teszek azért, hogy ne legyek túlsúlyos, ezért úgymond elvárom, hogy legalább egy kicsit odafigyeljen rá a nő is.
Nem bonyolítom túl. Szerintem lehet a túlsúly ellen tenni. Nem pár kilóról beszélek, mert az tényleg nem vészes.
25/F
Gondolom sok kövér jár ide és sérti az egojukat :D
Én is kövér vagyok, mégse sért. Egyedül a sztereotípiákat tartom idegesítőnek, mert nagyon sok van ami egyáltalán nem igaz ("a kövéreket le lehet kenyerezni étellel" "a kövérek MIND büdösek" "és biztos ilyen Cartman-jellemű idegbetegek" "állandóan finganak") és sértő is kicsit.
Igen, az.
Mint ahogy te sem fogadnál el egy hozzád hasonlóan elhízott férfit. Na ugye.
0%?
Úgy érzem, sikerült rátapintanom a fájó igazságra, hölgyeim.
Nekem az a kizáró ok, hogy ha valaki akármilyen finoman közli a maga ízlését, ami nem a6, hogy bszna egy malaccal, akkor 0-ra van pontozva.
Ne a lepontozást nyomkodjátok, ha ennyire nen bírjátok elfogadni, hogy nem tetszetek a többségnek, hanem emeljétek fel a valagatok.
Bocsi, hogy nőként válaszolok.
A túlsúly az egészségre nézve káros! Kezdjük itt.
A szépség mindenkinél mást jelent. Ugyan vannak olyan férfiak, akiknek bejönnek az elhízott nők, de a többség még mindig a vékonyakat kedveli.
Hiába, hogy hazánk Európa legelhízottabb országa, és nem azért, mert annyi hormonális és egyéb betegségben szenvedő ember lenne, hanem az egészségtelen mozgásszegény életmód miatt.
"Van olyan helyzet, mikor a túlsúly már nem is olyan taszító?"
Ez meg mi? Ezzel nyugtatod magad, mert lusta vagy lefogyni? Ne áltasd magad kérlek ilyen b..romságokkal.
Ha nem szeretnél hosszú és egészséges életet élni, akkor ám legyen. A te életed, a te döntésed, a felelősség is a tiéd.
Én pl. soha nem jönnék össze túlsúlyos férfival, mivel számomra nagyon fontos az egészséges mozgásban gazdag életmód. Mivel, ha nincs egészséged, akkor semmid sincs.
Ha van rajtad 15+, vagy annál több, a saját egészséged miatt, kérlek fogyj le.
És mi lesz, mikor majd gyereket fogsz várni? Aztán meg majd a gyerekre fogod hárítani, hogy miatta nem fogsz lefogyni? A gyerek utána is könnyebben megy a szaladgálás, ha nincs rajtad felesleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!