Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A falhoz szorító technika tényleg működik?
Igazából teljesen mindegy, hogy ismerek 1fb erőszak fétises apakomplexusos valószínűleg eléggé sérült nőt aki szereti ha erőszakosak vele, de ti állítottátok azt, hogy ez SENKINEK nem jön be… csak erre reflektáltam, hogy ebben valójában nincs igazatok, ha én ismerek egyet, akkor valószínűleg nem ő az egyettlen egy ilyen nő.
Tehát de! Vannak olyan nők akik szeretik ha erőszakosak velük.
Egyébként a hölgyemény egy stripper, és csillogó szemmel mosolyogva meséli asszonykámnak az olyan szexuális kalandjait, amit mi normális emberek nemi erőszaknak hívunk… neki meg tetszik, sőt imádja.
Akkor pontosítsunk a 46-os által írt kommenten, bár szerintem teljesen egyértelmű, de a nehezebb felfogásúak kedvéért: egy MENTÁLISAN ÉP, NORMÁLIS nő sem vágyik arra, hogy AKARATA ELLENÉRE erőszakoskodjanak vele. Így már jó?
Attól, hogy vannak mentálisan sérült nők, akik esetlegesen vágynak rá még csak véletlenül sem jelenti, hogy úgy kell nyitni minden nő felé, hogy falhoz szorítom és kierőszakolom belőle a randit. 🤦🏻♀️ Főleg, hogy jó eséllyel a nők döntő többsége egyáltalán nem vágyik ilyesmire, az a néhány kivétel miatt meg elég beteges dolog az összes nő felé így közelíteni.
A kérdező meg egy igazi gusztustalan, erőszakos féreg, akit jól meg kéne csapkodni, akkor talán nem annyi konzekvenciát tudna levonni a 6 oldalnyi egyöntetű kommentáradatból, hogy "jóvaan akkor majd két kézzel szorítom a falhoz, nem csak eggyel". Beteg állat és még neki áll feljebb. Remélem egyszer emberére talál, aztán olyan alaposan helyreteszik, hogy többet még csak hasonló se fog eszébe jutni.
"Egyúttal bátorítok mindenkit a módszer alkalmazására, mert a válaszok alapján van remény."
Szereted, ha tökön rúgnak? Részese leszel benne.
Mellesleg hiába mond félelmében igent, nyilván nem fog elmenni a randira.
"egy ember irta, hogy ismer egyvalakit, aki ezt szereti"
100% biztos vagyok benne, hogy ő is csak akkor szereti, ha egyébként vonzódik az illetőhöz. Ha nem, akkor jöhet a tökön rúgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!