Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törli a Tinder a párjaimat?
Az utóbbi napokban 3-4 lányt is letörölt nekem a tinder miután írtam nekik de nem is órákkal később hanem pár másodperc után. Az egyik superlike-olt is szóval nem túl valószínű hogy félrenyomta és azonnal letörölt.
Szerintetek szándékosan törölhettek vagy valami technikai biszb@ss lehet ? Hozzáteszem nem frissítettem az alkalmazást. Kicsit valószínűtlennek tűnik hogy pár másodperccel azután h írtam már töröltek is.
"Az egyik superlike-olt is szóval nem túl valószínű hogy félrenyomta és azonnal letörölt."
Pedig pont, hogy a superlike volt a félrenyomás. Utána pedig kijavította a dolgot.
Amikor még használtam velem is megesett az is, hogy superlike-oltam valakit és az is, hogy a képei nézegetése közben sikerült jobbra húzni. Utána persze match esetén én is rögtön visszavontam a dolgot.
A nők már csak ilyen ribik.
gyűjtik a matcheket, aztán meg törölgetnek azonnal.
Ismerős a szitu...
Mondjuk este lett egy újabb match, ma délelőtt írtam neki, de még egyelőre semmi reakció...
Tehát nem szoftverhiba.
Érdekes h máskor meg órákkal később se látják h írtam valamit :) Na mintegy lehet inkább tojni kéne a tinderre magasról.
Tehát akkor nem a technika ördöge cs*szekszik velem mégse ?
Itt jól fel lettem világosítva a saját kérdésemnél!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Azóta sikerült nekem is superlikeolni véletlen, pedig nem akartam. :) Ezt most mobilon sikerült abszolválnom. :D Felfelé akartam "görgetni" és ehelyett ugye superlike. meh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!