Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen Superlike után miért tűnik el a másik?
Kérlek titeket úgy kezeljétek a kérdésemet, hogy tegnap regisztráltam először és már nem vagyok fiatal. (40) Kíváncsi voltam erre a felületre is, annyit hallottam/olvastam, hogy adtam/adok neki egy próbát első körben. :)
Kaptam 2 superlike-ot meg több like-ot. Érdekes, hogy az első super után írtam egy normális üzenetet és mire visszatértem a napi dolgom után (direkt jeleztem kulturált, nem nyomulós jelleggel, hogy ha van kedve, akkor beszélhetünk később), már eltűnt a kiszemelt. Másik szupernél elkezdtem írni az üdvözlő üzenetet, de látom frissített a rendszer és már nem volt ott a hölgy. :O
(Asztali gép-böngészőből használom, mobilon/tabon nem mindég van helymeghatározáshoz jelerősségem)
Nem vagyok előfizető, de a 2km trükk módszerrel néztem meg akik likeoltak és nekem is szimpatikusnak tűntek, a profil description része is mindkét esetben egyénileg ki volt töltve magyar nyelvezettel. (tehát, nem gyanakszok BOT-ra, vagy igen?)
Vélemények? BOTok, vagy simán meggondolták magukat? Kinek mi a tapasztalata a Tinderrel kapcsolatosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!