Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A falhoz szorító technika tényleg működik?
"Azt tudom, hogy ez egy kicsit erőszakosabb, de nem pont ez jönne be a nőknek?"
Ez csak akkor jön be, ha játékosan csinálod és egyértelműen tudod, hogy a vonzalom kölcsönös. Minden más esetben már leírták, mire számíthatsz.
Normális vagy?
Erőszak és ijesztgetés hatására senki nem fog a karjaidba omlani!
"Erőszak és ijesztgetés hatására senki nem fog a karjaidba omlani!"
A szomorú az, hogy van aki igen, de ez nem pozitív, és nem kéne ezzel visszaélni. Szerintem elég nehéz lehet megkülönböztetni azt, amikor valakinek bejön a dominancia, vagy csak leblokkol az ijedtségtől, és a túlélésért inkább alkalmazkodik.
Kb az jut erről eszembe, amikor 10 évesen, osztálykiránduláson odament egy osztálytársamhoz egy csávó, és azt mondta neki, hogy adja oda a pénztárcáját. A srác meg odaadta. Gondolhatjuk, hogy nem azért, mert égette a zsebét a pénz, hanem mert megijedt. Egyedül volt a parton, senki ismerős a közelben, vele szemben egy 50 éves fószer. Leblokkolt és behódolt. Szegényt még ki is cinkelték a többiek, hogy minek adta oda.
Olvastam egy könyvben egy esetet, amikor egy nő munkahelyi vacsorát tartott a saját lakásán, ahol az egyik főnök egykedvűen bezárta az ajtót és közölte a nővel, hogy menjen szépen be a hálószobába, most öten alaposan meg fogják dugni. A nő megtette, megdugták mind az öten. Majd később szépen elítélték őket nemi erőszakért.
Azzal védekeztek, hogy a nő beleegyezett. Csakhogy a pszichológiai vizsgálat alatt kiderült, hogy a nő olyan szinten megrémült, hogy emlékei is alig vannak az esetről. Disszociatív stresszreakció, leblokkolt, nő nem volt beszámítható, és az, hogy a túlélés miatt passzívan együttműködött, nem volt egyenlő a beleegyezéssel.
Hát így keménykedj, kis barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!