Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes komolyan venni olyan férfit, aki randizási időszakban felveti a hármas ötletét?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 10:26
51/57 anonim válasza:
#50 nem vágná rá, az hétszentség. Az ilyen nyomoréknak két nő kell hogy felállítsa nagy nehezen. Egy másik pasitól csak lekókadna 🤭
52/57 anonim válasza:
Honnan tudod? Tehát? Ha rávágná hogy felőle férfi is lehet a 3. fél?
53/57 anonim válasza:
#52 kivágnám, mint írtam. Nem fér bele a mással dugás igénye egy ismerkedésbe. A másik pasit megalázásból mondanám csak, miközben tudom hogy akármit válaszol kirúgom, de egy kicsit alázom. Nem jönne létre vele ez az aktus sem.
54/57 anonim válasza:
Pont az a lŕnyeg hogy az illetőt nem aláznád meg azzal ha ő elfogadná a hármasban a férfit is. Saját magadat aláznád meg, ha egy határozott nem helyett még azt mondanád csak ha a másik fél férfi.
55/57 A kérdező kommentje:
#54 szerintem ilyen helyzetben már tökmindegy, úgyis ott fogja hagyni a csávót. Nem oszt nem szoroz, mit mond.
2023. ápr. 24. 21:43
56/57 anonim válasza:
Pont ezért nem értem, miért nem lehet határozottan nemet mondani aztán annyi.
57/57 anonim válasza:
Én nem venném komolyan…ez azt jelentheti, hogy csak a szexen jár az agya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!