Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes komolyan venni olyan férfit, aki randizási időszakban felveti a hármas ötletét?
Neked nem fér bele. Másnak lehet.
Nő vagyok amúgy..engem vonz a többes szex, lehet nem egyből, sőt biztos. De örülnék ha kiderülne az elején, hogy később lesz e vagy sem ilyen helyzet.
Nem értem, miért baj az neked, ha találok valakit akivel ki tudom ezt élni párkapcsolatban?
Nem random emberekkel szeretném megélni, hanem a párommal és másokkal nyilván. Ahany ember, annyi vágy, szokás , párkapcsolat. Nyilván mindenki a saját igényeihez megfelelőt keres. Ő az elején közölte hogy vannak ilyen vágyai, nem hónapokig szívatott. Tényleg nem értem mi a gond.
Csak azt hiszed :)). Akik ilyen pályára mennek, azok sokszor (nem mindenki) a saját lelki problémájukra, sivárságukra keresik a megoldást a tanulással. Aztán szivatják a klienseket, mikor ok maguk nme tudnak egyenesbe kerülni.
Nem spekuláció, ők mondták el privátban.
Pl. Hasonló: Nem ismersz elhízott, beteges, egészségtelenül elő orvosokat sem? Én sokat.
Sikeres keresést azért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!