Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes komolyan venni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes komolyan venni olyan férfit, aki randizási időszakban felveti a hármas ötletét?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 21. 10:26
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
23%
De miért, akkor bújjon el mert más vágya van mint neked? Nem ő az egyetlen ilyen vágyakkal, miért baj, ha megakarja találni azt aki szinten vágyik ilyenekre?
2023. ápr. 21. 12:22
 32/57 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan vágy, ami belefér egy kezdődő párkapcsolatba. Lehet csűrni csavarni, másra vágyni ahelyett, akivel randizgatsz, nem oké. De majd ha neked nyögi be a randipartnered, hogy szeretné más pasival is dugatni magát, biztos fülig fog érni a szád.
2023. ápr. 21. 12:25
 33/57 anonim ***** válasza:
22%

Neked nem fér bele. Másnak lehet.

Nő vagyok amúgy..engem vonz a többes szex, lehet nem egyből, sőt biztos. De örülnék ha kiderülne az elején, hogy később lesz e vagy sem ilyen helyzet.

2023. ápr. 21. 12:28
 34/57 A kérdező kommentje:
De miért nem párkapcsolaton kívül éled ki ezt a vágyad? Elmész egy buliba, megkérdezel két random pasit hogy benne lenne-e és szevasz. Miért kell olyannal szórakozni, akiről tudod, hogy párt keres, nem orgiapartikat?
2023. ápr. 21. 12:36
 35/57 anonim ***** válasza:
23%

Nem értem, miért baj az neked, ha találok valakit akivel ki tudom ezt élni párkapcsolatban?

Nem random emberekkel szeretném megélni, hanem a párommal és másokkal nyilván. Ahany ember, annyi vágy, szokás , párkapcsolat. Nyilván mindenki a saját igényeihez megfelelőt keres. Ő az elején közölte hogy vannak ilyen vágyai, nem hónapokig szívatott. Tényleg nem értem mi a gond.

2023. ápr. 21. 12:42
 36/57 anonim ***** válasza:
72%
Ritka normális, ép lelkületű személynek tűnik a kérdező. Pont ezt a típust találják meg legtöbbször az ilyen mérgező lények, mint ez a pasi, meg jó pár hozzászóló.
2023. ápr. 21. 12:45
 37/57 A kérdező kommentje:
#36 de kedves vagy, köszönöm! A következő randim úgy néz ki egy pszichiáterrel lesz, úgyhogy remélem ő végre olyan férfi, akinek nincsenek mentális problémái xD Vagy csak olyanok, amik még tolerálhatóak.
2023. ápr. 21. 12:53
 38/57 anonim ***** válasza:
86%

Csak azt hiszed :)). Akik ilyen pályára mennek, azok sokszor (nem mindenki) a saját lelki problémájukra, sivárságukra keresik a megoldást a tanulással. Aztán szivatják a klienseket, mikor ok maguk nme tudnak egyenesbe kerülni.

Nem spekuláció, ők mondták el privátban.

2023. ápr. 21. 12:59
 39/57 A kérdező kommentje:
Remek🫠
2023. ápr. 21. 13:01
 40/57 anonim ***** válasza:
68%

Pl. Hasonló: Nem ismersz elhízott, beteges, egészségtelenül elő orvosokat sem? Én sokat.

Sikeres keresést azért ;)

2023. ápr. 21. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!