Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes komolyan venni olyan férfit, aki randizási időszakban felveti a hármas ötletét?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 10:26
2/57 anonim válasza:
21-ik század vagy nem?! A nők minden vágya a szex, így legalább láthatják hogy a rajongójuk egy szexuális vadállat!
4/57 A kérdező kommentje:
Nem csak szexet akarok és elvileg ő sem, sok programot csináltunk, nem csak szex volt. Engem teljesen lesokkolt ezzel a kijelentéssel, ilyen emberben lehet bízni hosszútávon..?
2023. ápr. 21. 10:29
5/57 anonim válasza:
Ezt hogy kell elképzelni? És plusz egy lányt venne be csak vagy pasit is?
6/57 A kérdező kommentje:
Természetesen plusz egy lányt…ha 3 hét randizás után már más lányt akar prütykölni, akkor gondolom ez halott dolog?
2023. ápr. 21. 10:32
7/57 anonim válasza:
Te sem érdekled őt, de szerintem te sem vagy egy komoly nő.
8/57 anonim válasza:
Inkább csak arra gondol, ha évtizedeket fog veled tölteni, akkor nyitott leszel-e erre majd a jövőben.
9/57 anonim válasza:
Komolytalan. Ha csak szexet akarsz oké, ha komolyat akkor egyértelműen felejtős.
10/57 anonim válasza:
Kizárt. Számomra egy kapcsolat két emberről szól, semmi keresnivalója harmadiknak semmilyen formában, nekem bőven elég a párom szex terén, így hármas kizárva és rettentően kiábrándítónak találnám, ha valaki, akivel épp csak ismerkedünk benyom egy ilyet. Én nem folytatnám a továbbiakban vele az ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!