Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikből lehet felismerni hogy a férfi csak szexkapcsolatot keres? Randi előtt,netes ismerkedés alatt,a randik alatt,a randik közöti időszakban? Ha pl szokott érdeklődni randi előtt, randin az életemről, rólam akkor nem csak szexet akar?
Figyelt kérdés
Mi az amikből egyértelműen fel lehet ismerni akkor is ha nem vallja be hogy csak azt keres? Pl ha ritkán keres,ír az is egy jel? Tegnap randiztunk délután azóta nem írt még. Volt szex de randi végén csak egy szájrapuszit adott.2022. júl. 31. 10:04
1/20 anonim válasza:
Hányszor randiztatok összesen? Hanyadikon volt szex? Miket írt ismerkedéskor? Miket kérdezett pontosan? Meddig ismerkedtetek találkozás előtt? Mit mondott, milyen kapcsolatot keres?
Többi randi utàn rögtön írt?
2/20 anonim válasza:
"Tegnap randiztunk délután azóta nem írt még. Volt szex de randi végén csak egy szájrapuszit adott."
Ne számíts többre...
Max majd megkeres, ha újra dughatnékja van, viszont akkor majd hajtsd el valami cinikus szöveggel az anyja pic$ájába...
3/20 A kérdező kommentje:
2 randi volt összesen. 2.on volt szex. Azt írta hogy ő is komoly kapcsolatot keres. Kérdezősködött , érdeklődött több mindenről is. Pl a munkám, életem, szexel kapcsolatban is. 1 hét ismerkedés után találkoztunk. 1.randi után írt hogy jó éjt. Utána másnap én írtam neki. Mondtam neki hogy nem akarok 1.randin szexelni. Megbeszéltük hogy 2.randin lesz szex. Ő avval indított egyből 2.randin. Ezért nem tudom. Mind2 randin érdeklődött rólam, kérdezgetett.
2022. júl. 31. 10:33
6/20 A kérdező kommentje:
36 évesek vagyunk
2022. júl. 31. 10:50
7/20 anonim válasza:
"Megbeszéltük hogy 2.randin lesz szex. Ő avval indított egyből 2.randin. "
Na pl. innen. Ha te komolyat keresele, akkor a 2. randira el sem kellett volna menned.
8/20 anonim válasza:
Bő harmincasként ez teljesen oké. Ilyenkor már nincs ideje az embernek időt vesztegetni olyanra akivel nem jó a szex.
10/20 anonim válasza:
Ha már a 2. randin ezzel indított, akkor mi a kérdés? Teljesen levehető, hogy csak szexet akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!