Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fajta ismerkedésnél előny a lányok szemében, ha a srác már egyedül él? Tartós kapcsolat, szexkapcsolat és alkalminál is?
Hát alkalmiknál marha izgalmas lehet, ahogy anyuci/egyéb lakótársak végignézik, hogy havonta más lány van soron neked...
Komoly kapcsolatnál nem akkora hátrány, mert ott abból indulunk ki (ideálisan), hogy a lány már szerelmes beléd, így elnézi neked a kellemetlenségeket, plusz talán még kíváncsi is a családodra, vagy legalábbis jobban tolerálja őket, mint egy szexpartner, akinek csak biovibri vagy.
Bár én sem a szexkapcsolatnak, sem az alkalminak nem vagyok híve, de ott nem zavarna, ha nem élne külön, mert jönnénk hozzánk. Ott csak a szex számít, azt meg az én ágyamban is tudjuk csinálni.
Párkapcsolatnál nem éppen előny, de mindenképpen tudni akarnám, miért, hogyan él otthon és hogy mik a tervei. Ha mondjuk házra spórol, van is félretett pénze, otthon kiveszi a részét a házimunkából, és amúgy költözne velem, szóval nem anyuci pici fia, akkor az oké. Ha életképtelen, kiszolgálják, mindig anyuci szava a szent, akkor teljesen felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!