Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikből lehet felismerni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikből lehet felismerni hogy a férfi csak szexkapcsolatot keres? Randi előtt,netes ismerkedés alatt,a randik alatt,a randik közöti időszakban? Ha pl szokott érdeklődni randi előtt, randin az életemről, rólam akkor nem csak szexet akar?

Figyelt kérdés
Mi az amikből egyértelműen fel lehet ismerni akkor is ha nem vallja be hogy csak azt keres? Pl ha ritkán keres,ír az is egy jel? Tegnap randiztunk délután azóta nem írt még. Volt szex de randi végén csak egy szájrapuszit adott.
2022. júl. 31. 10:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
7es. Kérdezte hogy 2.randin lesz e szex. Mondtam oké. Mondjuk arra nem számítottam hogy egyből gondolja a 2.randin. hogy avval kezdjünk.
2022. júl. 31. 11:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szóban és tettben is szexet akart. Elmondta a mádodik találkozó előtt, aztán meg is mutatta.

Te hol voltál addig?

2022. júl. 31. 11:53
 13/20 A kérdező kommentje:
Jó de érdeklődött sokat rólam,a munkámról. Sokat kérdezősködött. Érdekelte. Azért nem értem. Mondjuk 2.randin nem maradt sokáig
2022. júl. 31. 12:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy el kellett ütni az időt a szex előtt.

Mi is a munkád tulajdonképpen?

😀

2022. júl. 31. 12:05
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, te valami ostoba incel troll vagy? Azok szoktak ilyeneket kiírni, amiről egyértelműen lerí, hogy a kérdező fogyatékos és nő. Na meg a kedvenc csoportjuk, a 30-as nő.

Tuti nem vagy 36 èves nő, még a 20 évesek se ilyen hülyèk.

2022. júl. 31. 12:31
 16/20 A kérdező kommentje:
15ös. Nem. És nem vagyok fogyatékos
2022. júl. 31. 12:50
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés kapcsolatom volt. Valakivel 15 évig voltam utána valakivel egy hónapig és ennyi. Nem volt 10-20 pasim hogy nagy tapasztalatom lenne ilyen dolgokban.
2022. júl. 31. 12:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem nagy tapasztalat, hanem ép elme és józanész kérdése.
2022. júl. 31. 12:59
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ráadást már tegnap is megkérdezted.

Nem tudom miért csodálkozol, ha ebbe belementél?

2022. júl. 31. 14:22
 20/20 anonim ***** válasza:
53%
#7 bő 30asként 1 év után bújtunk ágyba a párommal. Fel se merült bennem, hogy csak a szexre hajt. Arra van ideje az embernek amire hagy időt. De te ettől függetlenül nyugodtan szexelj az első randin a vadidegenekkel. Aztán sírd tele ezt az oldalt hogy milyen szemetek a nők/férfiak.
2022. júl. 31. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!