Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel csak szexkapcsolatban vagytok, azzal töltetek időt is, vagy inkább csak a szexre koncentráltok?
Figyelt kérdés
Időtöltés alatt azt értem, hogy elmentek például kettesben vacsizni, piknik, moziba, közös programok, szóval már majdnem olyan mintha igazi randi lenne.
Vagy feltétlen csak akkor találkoztok, ha szexre kerül sor max megisztok előtte valamit és ennyi, szóval nem bonyolítjátok túl?
2021. nov. 5. 18:55
1/6 anonim válasza:
Ha lenne partnerem ilyen felállásban, akkor az előbbi módot kedvelném.
28/F
3/6 anonim válasza:
Nem volt még ilyen partnerem, de én nem hinném, hogy sok értelme lenne ilyen randizgatást csinálni. Ennek a formának nem az a lényege, csak használjátok egymás testét, persze attól még 1 üdítőre meg lehet hívni a másikat de szerintem az a max. 31f
4/6 Noren1989 válasza:
Jelenleg heti 3napot nàlam tölt, együttvagyunk olyankor, mintha majdnem rendes pàr lennénk.
A kedvenc pub-omba is elhordom, szóval...
Ja, meg a macskàim kedvelik, szóval ők is közös időtöltést jelentenek.
5/6 anonim válasza:
A szexkapcsolat önmagában értelmetlen. A szex önmagában üres.
6/6 anonim válasza:
Az egyik kapcsolatommal mindig együtt töltünk egy éjszakát(kaja, pia, beszélgetés)
A másikkal koncentráltan csak szex, aztán megy mindenki az útjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!