Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40es pasik, randiznatok korabeli nővel ha kiderülne, hogy válás után több szexkapcsolata is volt?
Miért ne?
Felnőtt ember, szeret dugni, és?
Ettől még lehet jó ember, lehet jó feleség.
Nyílván így próbálta feldolgozni, könnyebbé tenni a válást.
Hát, ha fűnek-fának odarakja a mókuskát, akkor valszeg válás előtt is beleakadt ez-az az altestébe.
Nálam ez kizárt, nem tudok mit kezdeni egy kikapós nővel, már megjáram ilyennel. Megesett, hogy munka miatt nem tudtam délutánra leszervezni az együttlétet, és felhívta a közös ismerősünket, akivel megoldotta a napi adagot.
Ha viszont csak dugópajtit tartana, akit leépít a kapcsolatunk kezdetétől fogva, az más. Van egy biológiai szükségletük a nőknek is.
De úgy vagyok vele, hogy ha én nem dugok mással a kapcsolat komolyra fordulásától, akkor ő se. Szeritnem ez rohadt megalázó lenne neki is fordított esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!