Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40es pasik, randiznatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40es pasik, randiznatok korabeli nővel ha kiderülne, hogy válás után több szexkapcsolata is volt?

Figyelt kérdés
Raadasul fiatalabbakkal is, akar 10-15 ev korku plusz minusz, meg persze idosebbekkel is...

2021. aug. 11. 17:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%
Kizárt.
2021. aug. 11. 19:00
 12/18 anonim ***** válasza:
16%
Aki többre tartja magát mint h ilyen nővel legyen azzal mi a gond? Érdekes h csak ezek vannak lepontozva.
2021. aug. 11. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Persze, miért ne! Kereste az igazit... A lényeg, velem monogám legyen,ha megfelelek,ha nem, lépjen le.

46f.

2021. aug. 11. 21:58
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Miért ne? Ha amúgy tetszik nekem, ez nem lehet akadály. Mindenkinek van múltja, főleg ilyen korban, nekem sem ő lenne az első nő, és nekem is voltak alkalmi vagy szexkapcsolataim is, és akkor mi van...

Mindent meg lehet beszélni.

Ő is csak ember, vannak vágyai, ha épp nem volt kapcsolata, joga van megoldani...

2021. aug. 12. 08:24
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

Ennyi rosszalkodás minden 40 feletti nőnek jár, főleg, ha volt már házas.

40/N

2021. aug. 12. 09:15
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Mintha a 40 feletti független férfiak szűzi életet élnének...
2021. aug. 12. 09:59
 17/18 anonim ***** válasza:
65%

#15 Lényegtelen kinek miért van szüksége a szex re. Egy egészséges vágy. Örülök neki ha egy nő vágyik rá, pláne szülés után, mert sokan már csak szükséges rossznak tekintik. :)

Kicsit sem baj ha élvezi ezt a rövidke életet...

43/f

#16 Akinek nem jön össze nő az tuti :)

2021. aug. 12. 10:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Van már gyerekem, de szeretnék még 2-3at, amit a korombeli nő már nem tudna megadni.

Így a válaszom nem.

Sima dugásba energiát feccölni korombelivel, mint a randi, megismerkedés stb, ilyesmihez pedig lusta vagyok. Inkább felhívok egy 20on éves örömlányt és átmegyek hozzá, ha dughatnékom van.

Szóval randizni csak olyannal megyek el, aki tényleg érdekel emberként is, nem csak nőként.

2022. febr. 12. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!