Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem durva hogy annyira kanosak a fiatal pasik hogy képesek édesanyjuk korabeli nőkkel is összefeküdni egy kis szeretetért, intimitásért?
fiatal nőt sokuk nem kap.
F/29
Én gondolkodtam már ezen. Valahol jó tanulás és kötetlen időtöltés a srácnak. Lehet egy 20 éves lány helyett jobb alternatíva, egy idősebb szexpartner nem nyüszteti a munkahelyen, vizsgaidőszakban, vagy szórakozás közben.
Én ha fiatal srác lennék és a korosztályomban nem találnék partnert, vagy epp nem szeretnék komoly kapcsolatot simán belemennék.
Balázska, nem úgy volt, hogy 40-50es nőket dugsz meg mert azok a legjobbak? :D
Ma nem volt pénz a kannás borra? :D
4. és 5.
Ti ugye homárok vagytok?
Nem mindegyik fiatal srác ugyanazért fut éppen idősebb nővel.
1. Igen, van, aki annyira lyukmániás, hogy lassan egy szebb kecskét megdugna, annyira nem válogat.
2. Van, akinek kifejezetten az idősebb, érett nők jönnek be külsőre
3. Van, akinek külsőre ugyanúgy bejön a zsengébb és az érettebb test, de valamiért személyiségre jobban bejönnek neki az idősebbek, akár szexkapcsolatra is - pl. aki nem monogám, az idősebbek között nagyobb eséllyel talál olyat, akinek oké a csak dugás, mert ált. azok az idősebb nők, akik a fiatalabb fiúkat hajtják, nem komoly kapcsolatra keresik őket; tapasztaltabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!