Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes szexkapcsolatot kezdenem vele?
Figyelt kérdés
Nekem érzelmeim vannak felé,de ő megmondta h párkapcsolati dolgokat,pl.közös vacsi egy étteremben nem szeretne. Csak heti egyszer szexelni kb. Tudja h szeretem. Azt mondja neki ennyi fér bele,később ki tudja mi lesz belőle. Azt mondta lehetnék lazább. DE valahogy olyan megalázó volt ahogy mondta ezeket,csak oda vetette,hogy intézkedj,foglalj szobát,és kész,semmi romantika,kedvesség nem volt benne. Jól tettem hogy így nem mentem ebbe bele?2021. nov. 4. 16:59
1/14 anonim válasza:
Jól igen,ne alázd magad,legyen önbecsülésed.
3/14 anonim válasza:
Szexkapcsolatba nőként soha nem érdemes kezdened mert 99% kötődni fogsz és sérülsz. Én szóltam.
4/14 anonim válasza:
Ő csak üríteni akar,az nem érdekli te mit akarsz. Itt sérülni fogsz ha belemész.
5/14 anonim válasza:
Nagyon jol tetted.
Van eszed legalább.
6/14 anonim válasza:
Nekem is volt hasonlo.
Ahányszor eljottem tőle miután vele voltam es becsukodott az ajto mögöttem majdnem annyiszor kaptam sírógörcsöt.
7/14 anonim válasza:
Szexkapcsolatba akkor érdemes belemenni, ha tényleg nem akarsz mást. Így, hogy neked már vannak érzéseid felé, inkább ne. Szóval jól döntöttél.
8/14 anonim válasza:
Ingyen ürítő tartálynak néz. Nagyon jól tetted, hogy nem mentél bele. Ezután se tedd! Keress olyat, aki méltó hozzád.
Ezt leköpni se érdemes.
9/14 anonim válasza:
Jól látod, ennek semmi értelme.
Nem neked való, de egyetlen jó érzésű nőnek sem.
10/14 anonim válasza:
Ez csak akkor mukodne, ha kozben olyan fergeteges orgazmusod lenne, mint nekem, mert en ezert meghalni is kepes lennek. De hogy jojjon, menjen a szeretett szemely, es remenykedve szolgaljam, ugy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!