Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes szexkapcsolatot kezdenem vele?
"Nekem érzelmeim vannak felé"
akkor nem
ez nem lazaság kérdése; csak akkor lehet szó szexkapcsolatról, ha kedveled a másikat, de csak felszínesen.
Nem érdemes és ne menj bele. De szerintem ezt te is jól tudod.
A szexkapcsolat akkor működik, ha MINDKÉT fél eltudja magát szigetelni az érzelmektől és a kötődéstől, ez a nők esetében legtöbbször nem igazán működik, mert másképp működnek mint a férfiak.
Ha meg már többet is érzel iránta, akkor pláne.
Én nőként mentem egyszer bele ilyenbe az életemben de olyan szinten lezúzta később az önbizalmam, hogy az hihetetlen. Itt megfogadtam, hogy soha többet, nem nekem való. Mert sajnos én is elkezdtem jobban megkedvelni és kötődni hozzá, mialatt ő minden alkalomkor a képembe vágta, hogy ő is kedvel, de nem akar kapcsolatot. Abban a pillanatban “boldog” vagy míg vele szexelsz, de aztán a szexnek vége és vagy ő vagy te hazamész utána már nagyon szar érzés, és te magadat is csak egy luknak érzed, akibe épp beleürített aznap.
Tényleg jobb lenne ha valami normálisra koncentrálnál, egy olyan fiúval, aki legalább tényleg megakar téged ismerni és nem csak megdugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!