Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes komolyan venni olyan férfit, aki randizási időszakban felveti a hármas ötletét?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 10:26
11/57 anonim válasza:
Engem is vonzanak ezek a dolgok és így arra tudok gondolni, hogy érdeklődik, hogy nyitott vagy e ezekre…vagy már most azonnal akarná?
12/57 anonim válasza:
Mondjad neki ha be akar venni új embereket akkor 3 pasit még bevesztek!
13/57 anonim válasza:
Ha már neked ez sok akkor tényleg hagyd az egészet és keress mást !
14/57 A kérdező kommentje:
Szerintem is két emberről szól egy PÁRkapcsolat. Ha ő nyitott kapcsolatot keres, közölhette volna a legelején. Nem benyögöm 10 randi után, hogy “amúgy szívesen dugnék mást is”. Szerintem sok sikert kívánok neki és elköszönök, mert bennem így már nincs bizalom felé.
2023. ápr. 21. 10:46
15/57 anonim válasza:
Nézd, ő egyenes volt veled. Van, akinek párkapcsolatban is rendben van a többes szex, és ugyan úgy szereti a párját is. Teljesen világos, ha ez neked nem fér bele, nekem sem lenne oké, de értékelném, hogy tisztázta a vágyait, és lezárnám, mert nem egymást keressük.
16/57 A kérdező kommentje:
#15 hát figyu, ha 10 év házasság után dobná be az ötletet, mert unja a szexet, azt még megértem. De 3 hét randizás után, mikor igazából fülig szerelmesnek kéne lenni? Hagyjuk már.
2023. ápr. 21. 11:43
17/57 anonim válasza:
3 hét után fülig szerelmes….??
Mitől lenne az jobb, hogy 10 év után dobja be és addig úgy él, hogy lehet ez a vágya ki lesz elégítve, lehet hogy nem?
18/57 A kérdező kommentje:
De akinek ilyen vágya van, az miért párkapcsolatban akarja kiélni? Szedjen össze két csajt, aki laza dologra vágyik, vagy fizessen két prostit és kész. De ne játsszon más érzéseivel meg idejével.
2023. ápr. 21. 11:48
19/57 anonim válasza:
Ez a hapsi kuka. Most kezd feloldódni, most kezdi abbahagyni a szinészkedést es kipuhatolja mennyire vacy balek, manipulálható. Szeretné legalizálná a megcsalást, ami már sanszos, hogy mostcis megtörténik. Ha lebukik, téged fog hibáztatni, hogy hát ő szólt a másik nőről előre, te nem akartad. Ő efy szabad lelkű férfi, akit nem lehet így bebörtönözni a te prűd párkapcsolatodba. Te vagy hibas,miattad van.
Ennél csak rosszabb következik.
20/57 anonim válasza:
8. Mi keresnivalója van egy idegennek két felnőtt kapcsolatában? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!