Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a hideg időszakban meg lehet úszni a randikat
költekezés nélkül is, vagy télen ez a tehetősebb
férfiak sportja és inkább várjam meg a tavaszt?
tavasszal könnyebb szarràgónak lenni? 🙄
2021. dec. 19. 16:27
Így van, hagyjad a témát tavaszig, majd tavasszal viheted sétálni a nőket😂
2021. dec. 19. 16:31
Hát ja, ha nincs 400 Ft-od 2 kólára vagy 800 Ft-od két cappuccino-ra, vagy bármi olyan ötleted, hogy ezen kívül mivel tudnál ingyenesen és érdekesen elütni egy együtt töltött 30-60 percet, akkor felejtsd el ezt a dolgot.
2021. dec. 19. 16:33
Nem lehet. Eleve 10ezer a beugró, ami csak azért jár nekünk, mert elmegyünk veled. Nyilván vacsorázni megyünk meleg, zárt helyre, hisz kint hideg van, de kizárólag fine dining jöhet szóba. A vacsora mellé persze egy drága bor is dukál, 100ezer alatti lőre szóba sem jöhet. Az éttermbe természetesen kocsival kell elvinned, majd onnan haza, hiszen mint mondtam kint hideg van. Ha biztosra akarsz menni, akkor pedig készülnöd kell ajándékkal is, ami így karácsony közeledtével leginkább ékszer kellene legyen, amit fel lehet tenni instára.
Amíg ez nem megy, addig eszedbe se jusson randizni, csak égetnéd magad.
2021. dec. 19. 16:35
2021. dec. 19. 16:36
Én vidéki nagyvárosban élő 28 éves férfi vagyok. A randik párezer forintba kerülnek, általában kis séta után elmegyünk valamilyen belvárosi csendes, nyugis beülős helyre meginni valamit és beszélgetni pár órára. Én nem iszom alkoholt, de amikor régen ittam, akkor sem került sokkal többe mondjuk 2-2 pohár bort meginni az este, vagy manapság teát, üdítőt és hasonlókat.
2021. dec. 19. 16:37
Ez hülye kérdés. Első randin elég sétálni vele simán és beszélgetni. Nem az a lényeg h fizess egy csomó pénzt a csajra, hanem hogy ismerjétek meg egymást
2021. dec. 19. 17:04
Én már "csövesekkel" nem találkozom ahhoz h a hidegben setaljak
2021. dec. 19. 17:14
En nem hiszem el, hogy tenyleg vannak olyan felnott ferfiak, akik nem tudnak kifizetni 1900 forintot ket kavera. (Direkt dragabbat irtam, ez kb Frei Cafe kategoria, aki mondjuk ket mekis kavet nem tud kifizetni, az minek el egyaltalan.)
Ember, akkor minek jarsz dolgozni, miert nem keresel jobban fizeto allast / olcsobb lakhatast, mittomen, de tenyleg, akinek ket nyomorek kavera nincs penze, az mit var?
2021. dec. 19. 17:16
Jaj kedves utolsó ha ismernéd az én volt (nem véletlenül) haveromat, aki idegileg belerokkant abba ha a zsemle 10 forinttal drágább volt a balatonon mint máshol… Ő jegyzetfüzetet vezetett a randijáról, hogy mennyi volt a buszjegy (közel 30 éves emberről beszélünk) a kávé (URISTN 790 EGY KÁVÉ????? AZ 24,5 VIZES ZSEMLE) , a forralt bor, a pizzáról ne is beszéljünk, majd több randi után a “MEGÉRI?” epikus kérdést véste fel a füzetje lapjára.
2021. dec. 19. 17:57
Kapcsolódó kérdések: