Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a hideg időszakban meg lehet úszni a randikat költekezés nélkül is, vagy télen ez a tehetősebb férfiak sportja és inkább várjam meg a tavaszt?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 16:21
11/15 anonim válasza:
10. Én is vezetem a kiadásaimat, hogy lássam mire mennyit költök. Van egy appom a telefonomon és minden költésem után (legyen 500 ft vagy 50 ezer) beírom kb. fél perc alatt, hogy mennyi pénzt költöttem. Lehet előre megadni kategóriákat és mindig az aktuális dátumot menti el (amikor éppen beírod, de lehet változtatni) és így tök egyszerűen vissza tudom nézni, hogy mennyi pénzt költöttem havonta vagy akár idén egész évben. És ha akarom látom a költések típusait is, hogy ruházkodás, edzés, kaja rendelés, stb. (Nyilván nem írom fel a bevásárló blokkról a tételeket egyesével, hanem csak ilyen kategória van, hogy "rendes kaják" és "szemét kaják", hogy ezeket is kb. lássam.)
12/15 anonim válasza:
Én imádom a hideget, évek óta nem volt rajtam téli kabát, mert ez nem is tél… szóval mi pl nyáron csinálunk “drágább” programokat, mert akkor vagyok rosszul kint. Télen annyit sétálunk, amennyit bírnak a gyerekek, régen meg akár egész nap is. 😊
13/15 anonim válasza:
Milyen randikat? Nincs neked randid. És ez így van jól.
14/15 anonim válasza:
10: Én is vezetem a kiadásaimat.
És a bevételeimet is.
És ez így van jól.
Pont ebből látod meg, hogy ha a zsemléért balra mész 400 métert és nem jobbra 300-at, akkor az évi 4 randikávét jelent.:)
15/15 anonim válasza:
Fizethet a puna is, egyenjogúság van, vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!