Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a pasik hogy sokba kerül egy ismerkedés vagy randi?
Ilyenkor hol van az, hogy a nők maguknak öltöznek?
Amúgy merem állítani, hogy a "divatos" ruhák sokkal rosszabbak többségében, mintha egy érdemi időtálló ruhát vennél.
A problémát orvoslásával segítelek: Ne kenj fel sminket, ne vegyél fel ilyen olyan divatos ruhát, így a partnered legalább látja, milyen is a "legrosszabb állapotod". Ha így elfogad, akkor utána tök mindegy, hogy kensz-e rúzs vagy nem:)
Te többet költesz mert többet AKARSZ költeni, nem azért mert kell. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy Béla sokat költ benzinre mint 5 másik. Ja igen, csak ő villogni akar a hitelre vett mustánggal.
A randin a nő meghívása valamire, kerül sokba nekik.
Sajnálnak egy ezrest rá (annyiból meg lehet úszni).
Na wazze' ha egy pasi terepmintás rövidgatyában érkezik egy randira akkor ne csodálkozz hogy húzza a száját az 1200 Ft-os számlán amibe kb. két limonádé kerül egy randin 😅
Ja amúgy tudod ki szokott panaszkodni... akiknek nem sikerül a randi, akinek sikerül az meg nem panaszkodik hanem azt mondja bőven megérte :) (egy Férfi akkor sem ha nem "sikerül" ez van, kulturáltan tudomásul veszi nem sikerül mindig minden, s azt is hogy annak két limonádénak ára van)
"Sajnálnak egy ezrest rá (annyiból meg lehet úszni)."
Ahogy a nők is sajnálnak egy ezrest, amiből kifizetnék a saját kávéjukat.
Én hiszek az egyenjogúságban, de az bizony nem csak abból áll, hogy a régi, nem kedvelt szokásjogot elhagyjuk, hanem abból is, hogy a nekünk előnyösekről is lemondunk.
Szerintem ez mind lényegtelen, amit leírtál. Néhány pasi olcsójános, és sajnál 1000 ft-ot arra a nőre, aki elvileg érdekli és tetszik neki és elhívta randira.
Ha engem egy pasi elhív találkára, akkor szerintem elvárható, hogy ő fizet, elvégre ő hívott meg.
Én is, ha pl. a barátnőimet elhívom ebédelni, én fizetek. Ha a szülinapomra meghívom a vendégeket, én veszem itthonra az italt/nassolnivalót, vagy én állom az első kört a kocsmában. Ha a páromnak sülinapja van és meghívom vacsorázni, én fizetem ki.
Szóval ha egy pasi elhív valahová, akkor fizesse ki azt az 1000 ft-ot a kávéra, oszt kész. Olyan helyre vigyen, amit nem okoz neki gondot megfizetni.
Nem várom el, hogy 10ezer ft-os vacsorát vegyen, sőt első randira kifejezetten kellemetlenül érint, ha valaki kajálni akar vinni, de ha fagyizni visz pl., ne velem fizetessen már ki egy gombócot, na, hát bakker, egy hajléktalannak kifizetek egy gombóc fagyit, nemhogy annak, aki elvileg tetszik és meg akarom ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!