Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok férfi panaszkodik, hogy a netes társkeresés egy vesszőfutás, nincs válasz, egotuning miatt vannak fenn a nők, stb. Van itt olyan férfi, akinek ez a párkeresési forma mégis bejött?
Most kifejezetten a társkereső oldalakra gondolok(Badoo, Csajokéspasik, Randivonal, Love.hu, Párom.hu és társai), nem a chatoldalakra vagy akár a GYK-ra. Mindenhonnan az folyik, hogy férfiként ha nem vagy egy hiper-szuper Adonisz és csúcsgazdag, akkor nem érdemes erőltetni, a nők viszont lubickolnak, körül vannak rajongva.
Mindezek után kíváncsi lennék, hogy a "rémhírek" ellenére van-e itt olyan férfi, aki mégis megpróbálta és - bár nem azonnal - de lett(ek) párkapcsolata(i) ilyen oldalakról. Ha van, azt is írja le, melyik oldal volt az, és hogy mi volt a titka, hogy sikerült összehozni.
Én ugyan nem pasi vagyok, de a sztorim ideillik: a férjemmel a Randivonalon ismerkedtem meg még 8 éve.
Nagyon megragadott a bemutatkozása: jó fej volt, stílusos, értelmes, érdekes, és mellesleg nagyon hasonlított hozzám jellemben. Egyből ráírtam. Mint utólag megtudtam, jól tettem, mert ő máér belefáradt, hogy ő irogasson, ezért már csak "horgászott". Előttem 8 lánnyal randizott egy év alatt, és volt, akivel több randiig is eljutott, de sok kamu volt közte. Pl. a férjem csak egyetlen dolgot jelölt meg kizáró tényezőként: a dohányzást, de volt olyan csaj, aki ott a randin gyújtott rá. Másnak 21 évesen gyereke volt egy nős pasitól, és megsértődött, hogy a férjem nem a más porontyát akarja majd felnevelni ilyen fiatalon, hanem saját családot akar alapítani.
Egyéb siker sztorikat is tudok, 3 barátnőm is társkeresőn jött össze a férjével. Igaz, közülük egyik sem írt rá a pasira, hanem várták a kezdeményezést. Mind évek óta boldogan élnek. Nem tudom, ott mi volt a siker titka, de amennyire látom rajtuk, mind nagyon hasonlítanak egymásra jellemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!