Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ciki azt mondani, hogy gyönyörű vagy?
Figyelt kérdés
Vannak nők akiknek szívem szerint mondanám, hogy milyen gyönyörűek, de úgy veszem észre, hogy a mai világban ez inkább ciki / zavaró.
Vagy például bár mennyire egyszerű és buta dolog de van amikor 1-2 randi után mondanám a lánynak, hogy szerelmes vagyok beléd. Olyan jól esne...
2023. ápr. 12. 09:35
41/49 anonim válasza:
Nem a kérdező a gusztustalan, hanem itt egy-két válaszolóval van nagy baj :-(
42/49 anonim válasza:
Deee, a kérdező egy ocsmány okádék.
43/49 anonim válasza:
A karótnyelt orrfennhordó libák a kiabranditoak ..nem a kerdszo. Olaszoban es Spanyolorszsgban ez pl tok normalis...vidámabbak is az emberek, még a szegénynegyedben is
44/49 anonim válasza:
Akkor takarodjon el Olaszországba.
45/49 anonim válasza:
Én nem tenném, mert ki tudja, van-e épp aktuális pasija, nem érti a nő egyből félre, és nem jelent-e föl egyből?
46/49 anonim válasza:
Én inkább szomorkodom, és nem is szeretném, hogy minden szembejövő senki fel akarjon vidítani.
47/49 anonim válasza:
"és nem jelent-e föl egyből?"
Hányan halnak meg, mert a rendőrök nem csinálnak semmit, amíg vér nem folyik, de ja, majd biztos feljelent valaki, és nem röhögik körbe.
48/49 anonim válasza:
Az nem merül fel benned, hogy az olasz és a spanyol kultúra más? Esetleg ott MINDENKIVEL kedvesek az emberek, nem csak csini csajszikkal, és nem képzelik el a férfiak, hogy a pénztároslány halálosan szerelmes beléjük, mert rájuk mosolygott?
49/49 anonim válasza:
Nem kell magázni, 29éves nő vagyok, tán nem túl idős🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!