Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ciki azt mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ciki azt mondani, hogy gyönyörű vagy?

Figyelt kérdés

Vannak nők akiknek szívem szerint mondanám, hogy milyen gyönyörűek, de úgy veszem észre, hogy a mai világban ez inkább ciki / zavaró.

Vagy például bár mennyire egyszerű és buta dolog de van amikor 1-2 randi után mondanám a lánynak, hogy szerelmes vagyok beléd. Olyan jól esne...

2023. ápr. 12. 09:35
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
48%

#18 Ugye?

Nekem is olyan őszintén ki tud csúszni egy ilyen, ha tényleg ezt érzem, pl. van egy férfi kollégám, a múltkor istenien nézett ki a fehér szerelésében a kék szemeivel, és ki is csúszott, hogy hú, de szép vagy, mert tényleg SZÉP-nek láttam. Pedig ugyebár én vagyok a nő. De ő is mondta már rám, mikor a csini fekete ruhámban voltam, hogy istenien nézek ki. Ezek őszinte gondolatok voltak. Ennyi.

#15 és #17 voltam

2023. ápr. 12. 11:38
 22/49 anonim ***** válasza:
5%

17

Akkor is nyomulós 1-2 randi után. Senki se vagyok neki még, ne tegyen megjegyzéseket a külsőmre. Láthat gyönyörűnek, mint egy virágot, csak tartsa meg magának, az aktuális páromon kívül ezt mindenkitől offenzívnak érezném. Én se jegyzem meg neki, hogy "Fű, mekkora szexi kan vagy"

2023. ápr. 12. 11:39
 23/49 anonim ***** válasza:
72%
#21 a magyaroktól általában távol áll a kedveskedés, ezért lehet fura nekik.
2023. ápr. 12. 11:39
 24/49 anonim ***** válasza:
73%

"egyetértek, egészséges lelkivilágú embereknek jól esik a bókolás, többieknek meg ott vannak a toxikus, komplexusos, bántalmazó kapcsolatok, amikben egy jó szót nem kapnak a másiktól :D"

Miért nem sikerül felfogni, hogy KAPCSOLATBAN ez teljesen rendben van, valakitől, aki titokban szerelmes belém, nincs rendben?

2023. ápr. 12. 11:41
 25/49 anonim ***** válasza:
32%

#23 Lehet, igazad van :-/

#22 "Senki se vagyok neki még, ne tegyen megjegyzéseket a külsőmre." Bocs, nekem ez nagyon fura gondolkodás. Tőlem idegen.

A "szexi kan" meg a "jól nézel ki" vagy simán "szexi vagy" között óriási a különbség - szerintem.

#15 #17 #21 voltam

2023. ápr. 12. 11:43
 26/49 anonim ***** válasza:
0%

Tudtam, hogy le leszek pontozva, de nagyon nem bánom! :-)

#15 #17 #21 #25 voltam

2023. ápr. 12. 11:44
 27/49 anonim ***** válasza:
27%

"Tőlem idegen"

Majd ha én is öreg leszek, talán benedvesedek attól is, hogy random faszik közlik, hogy megbasznának.

2023. ápr. 12. 11:47
 28/49 anonim ***** válasza:
75%

"Majd ha én is öreg leszek, talán benedvesedek attól is, hogy random faszik közlik, hogy megbasznának." Gusztustalan vagy! És ostoba is, ha ezt szűröd le egy bókból!

#26 v.

2023. ápr. 12. 11:49
 29/49 anonim ***** válasza:
6%

28

Szerintem meg marhára találóan összefoglalta a lényeget.

2023. ápr. 12. 11:50
 30/49 anonim ***** válasza:
57%

"És ostoba is, ha ezt szűröd le egy bókból!"

Gondolom, körülötted azonos neműek is folyamat bókolgatnak egymásnak.

2023. ápr. 12. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!