Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ciki azt mondani, hogy gyönyörű vagy?
Vannak nők akiknek szívem szerint mondanám, hogy milyen gyönyörűek, de úgy veszem észre, hogy a mai világban ez inkább ciki / zavaró.
Vagy például bár mennyire egyszerű és buta dolog de van amikor 1-2 randi után mondanám a lánynak, hogy szerelmes vagyok beléd. Olyan jól esne...
"Nem mondtam, hogy ismeretlen nőknek mondok ilyen"
"Vannak nők akiknek szívem szerint mondanám, hogy milyen gyönyörűek"
Kik ezek a nők?
Fú, ezek a válaszok már megint elkeseredéssel töltenek el! :-(
A második reálisan nézve valóban túlzó, a szerelem csak később alakul, először fellángolás, "belezúgás", bár nekem is első látásra volt szerelem a Kedvesem :-)
DE!
Hát nekem egyáltalán nem felszínes és nyomulós, ha valaki - akár egy férfi kolléga - ilyet mond, és látom, hogy őszinte. Persze itt valaki azonnali hazugságnak gondolja. Ez elkeserítő, de tényleg! Én nagyon örülök neki, ha ilyesmit mondanak - igen, ha épp úgy válogatom a ruhám, olyan a hajam, hogy ezt kiváltom nemcsak a Páromból is, akkor az borzasztó jólesik!
40/N
13
Mert 1-2 randi után hiteltelen, nem fogom elhinni, hogy annak lát, kivéve talán ha VS angyal lennék, egyébként csak úgy fordítanám magamban, hogy nagyon ki van már éhezve az illető.
#16 Pont úgy láthatok egy embert is gyönyörűnek, mint egy virágot. Nekem nem hiteltelen egyáltalán továbbra sem.
#15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!