Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ciki azt mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ciki azt mondani, hogy gyönyörű vagy?

Figyelt kérdés

Vannak nők akiknek szívem szerint mondanám, hogy milyen gyönyörűek, de úgy veszem észre, hogy a mai világban ez inkább ciki / zavaró.

Vagy például bár mennyire egyszerű és buta dolog de van amikor 1-2 randi után mondanám a lánynak, hogy szerelmes vagyok beléd. Olyan jól esne...

2023. ápr. 12. 09:35
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
8as: Miért mondod, hogy kimondani minden agyfingot? Nem mondtam, hogy ismeretlen nőknek mondok ilyen és hogy allandoan ilyeneket mondok? Szerintem Te többet látsz a dologba mint amire én gondolok.
2023. ápr. 12. 11:11
 12/49 anonim ***** válasza:
74%

"Nem mondtam, hogy ismeretlen nőknek mondok ilyen"

"Vannak nők akiknek szívem szerint mondanám, hogy milyen gyönyörűek"

Kik ezek a nők?

2023. ápr. 12. 11:13
 13/49 anonim ***** válasza:
80%
#10 miért gáz azt mondani valakinek, akivel ismerkedsz/jársz, hogy gyönyörű, ha annak látod? Szerintem fontos a bókolás.
2023. ápr. 12. 11:20
 14/49 anonim ***** válasza:
72%
Akivel jársz, annak lehet, de a "vannak nők, akiknek mondanám" nem ezt sugallja.
2023. ápr. 12. 11:22
 15/49 anonim ***** válasza:
41%

Fú, ezek a válaszok már megint elkeseredéssel töltenek el! :-(

A második reálisan nézve valóban túlzó, a szerelem csak később alakul, először fellángolás, "belezúgás", bár nekem is első látásra volt szerelem a Kedvesem :-)

DE!

Hát nekem egyáltalán nem felszínes és nyomulós, ha valaki - akár egy férfi kolléga - ilyet mond, és látom, hogy őszinte. Persze itt valaki azonnali hazugságnak gondolja. Ez elkeserítő, de tényleg! Én nagyon örülök neki, ha ilyesmit mondanak - igen, ha épp úgy válogatom a ruhám, olyan a hajam, hogy ezt kiváltom nemcsak a Páromból is, akkor az borzasztó jólesik!

40/N

2023. ápr. 12. 11:25
 16/49 anonim ***** válasza:
65%

13

Mert 1-2 randi után hiteltelen, nem fogom elhinni, hogy annak lát, kivéve talán ha VS angyal lennék, egyébként csak úgy fordítanám magamban, hogy nagyon ki van már éhezve az illető.

2023. ápr. 12. 11:29
 17/49 anonim ***** válasza:
81%

#16 Pont úgy láthatok egy embert is gyönyörűnek, mint egy virágot. Nekem nem hiteltelen egyáltalán továbbra sem.

#15 voltam

2023. ápr. 12. 11:31
 18/49 anonim ***** válasza:
76%
#15 egyetértek, egészséges lelkivilágú embereknek jól esik a bókolás, többieknek meg ott vannak a toxikus, komplexusos, bántalmazó kapcsolatok, amikben egy jó szót nem kapnak a másiktól :D
2023. ápr. 12. 11:34
 19/49 anonim ***** válasza:
76%
Jó persze ha valaki ronda, annak fura lehet, ha gyönyörűnek nevezik, én se hinném el. De én személy szerint jól nézek ki, ezért nem érzem kamunak.
2023. ápr. 12. 11:35
 20/49 A kérdező kommentje:
12:Ismerősnek mondanám, aki iránt plátói szerelmet érzek. Természetesen nem véresen komoly szerelmi vallomás ez... és akkor nem mondogatnék ilyet amikor van barátnőm.
2023. ápr. 12. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!