Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ciki azt mondani, hogy gyönyörű vagy?
Vannak nők akiknek szívem szerint mondanám, hogy milyen gyönyörűek, de úgy veszem észre, hogy a mai világban ez inkább ciki / zavaró.
Vagy például bár mennyire egyszerű és buta dolog de van amikor 1-2 randi után mondanám a lánynak, hogy szerelmes vagyok beléd. Olyan jól esne...
"Gondolom, körülötted azonos neműek is folyamat bókolgatnak egymásnak."
Egyébként a mi munkahelyünkön speciel igen. Ez a szekírozási folyamat egy első lépése. Ha néhányszor fogadod a bókot, akkor utána jön néhány, "Jaj, minden rendben, annyira rosszul nézel ki?", "Beteg vagy?", "Jaj, de sápadt vagy", "Ez a fekete ma nem a te színed." Hiszen már azon a szinten vagytok, hogy lehet beszélni a külsődről.
De néha férfi kollégákkal is ez a forgatókönyv, ha ők nyomulnának, én meg nem szeretném, akkor jönnek a bunkó megjegyzések is néhány bók után.
"Nekem is olyan őszintén ki tud csúszni egy ilyen, ha tényleg ezt érzem, pl. van egy férfi kollégám, a múltkor istenien nézett ki a fehér szerelésében a kék szemeivel, és ki is csúszott, hogy hú, de szép vagy"
Fogadnom kellett volna, hogy pont nálad minden férfi mondogatja egymásnak, hogy mennyire szép.
Csak nem értem, miért nem az volt a példád egyből, hogy bizonyítsd, nem szexuális tartalmú, nem is azt, ahogy te egy másik nőnek mondod, hogy szép, hanem a klasszik heteronormatív felállás ugrott be.
". Szerintem manapság sok nő be van fásulva, meg el van férfiasodva. (főleg az irodai közegben)."
De majd a te bókjaidtól fog mindenki felvirágozni. Biztos ez hiányzik az életükből, és nem amiatt aggódnak, hogy hogy fognak kijönni következő hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!