Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ciki azt mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ciki azt mondani, hogy gyönyörű vagy?

Figyelt kérdés

Vannak nők akiknek szívem szerint mondanám, hogy milyen gyönyörűek, de úgy veszem észre, hogy a mai világban ez inkább ciki / zavaró.

Vagy például bár mennyire egyszerű és buta dolog de van amikor 1-2 randi után mondanám a lánynak, hogy szerelmes vagyok beléd. Olyan jól esne...

2023. ápr. 12. 09:35
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
31%

"Gondolom, körülötted azonos neműek is folyamat bókolgatnak egymásnak."

Egyébként a mi munkahelyünkön speciel igen. Ez a szekírozási folyamat egy első lépése. Ha néhányszor fogadod a bókot, akkor utána jön néhány, "Jaj, minden rendben, annyira rosszul nézel ki?", "Beteg vagy?", "Jaj, de sápadt vagy", "Ez a fekete ma nem a te színed." Hiszen már azon a szinten vagytok, hogy lehet beszélni a külsődről.

De néha férfi kollégákkal is ez a forgatókönyv, ha ők nyomulnának, én meg nem szeretném, akkor jönnek a bunkó megjegyzések is néhány bók után.

2023. ápr. 12. 12:01
 32/49 anonim ***** válasza:
73%

"Nekem is olyan őszintén ki tud csúszni egy ilyen, ha tényleg ezt érzem, pl. van egy férfi kollégám, a múltkor istenien nézett ki a fehér szerelésében a kék szemeivel, és ki is csúszott, hogy hú, de szép vagy"

Fogadnom kellett volna, hogy pont nálad minden férfi mondogatja egymásnak, hogy mennyire szép.

Csak nem értem, miért nem az volt a példád egyből, hogy bizonyítsd, nem szexuális tartalmú, nem is azt, ahogy te egy másik nőnek mondod, hogy szép, hanem a klasszik heteronormatív felállás ugrott be.

2023. ápr. 12. 12:04
 33/49 anonim ***** válasza:
62%
Nem szeretném ezt hallani ez tény. Rossz érzés lenne, nem tudnék örömmel reagálni és ettõl kínos légkör alakulna ki.
2023. ápr. 12. 12:36
 34/49 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy én nagyon megválogatom kinek mit mondok, pedig sokszor jól esne kiadni jobban az ösztönből jövő gondolatokat vagy érzéseket. Szerintem manapság sok nő be van fásulva, meg el van férfiasodva. (főleg az irodai közegben).
2023. ápr. 12. 12:42
 35/49 anonim ***** válasza:
81%
Soha nem jó kiadni az ösztönöket. Tudod, mi az ösztön? Agresszió, nemi erőszak. Te csak szófosó vagy, és mások hibájának állítod be, hogy nem kíváncsiak rád.
2023. ápr. 12. 12:44
 36/49 anonim ***** válasza:
73%
"el van férfiasodva"? Ez mégis mit takar? :D
2023. ápr. 12. 13:18
 37/49 anonim ***** válasza:
73%
Hogy nem irulunk-pirulunk, és nem nyelünk le mindent, amit le akar dugni a torkunkon, hanem vannak saját érzéseink azzal kapcsolatban, amit csinálni akar velünk.
2023. ápr. 12. 13:31
 38/49 anonim ***** válasza:
62%

". Szerintem manapság sok nő be van fásulva, meg el van férfiasodva. (főleg az irodai közegben)."

De majd a te bókjaidtól fog mindenki felvirágozni. Biztos ez hiányzik az életükből, és nem amiatt aggódnak, hogy hogy fognak kijönni következő hónapban.

2023. ápr. 12. 13:46
 39/49 A kérdező kommentje:
38as: Nagyon kiábrándító amit írsz. Szorongasd csak a fizetési papírod és örülj magadnak.
2023. ápr. 12. 14:03
 40/49 anonim ***** válasza:
57%
Fúj de gusztustalan ember vagy, kérdező.
2023. ápr. 12. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!